Marketten Su ve Yiyecek Almak Zorunda Kalan Depremzede Gözyaşları İçinde 'Resmen Hırsızlık Yaptık Kızım' Dedi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından dördüncü günde de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremzedelere ise halen yeterli şekilde yardım yapılabilmiş değil. Aç ve susuz kalan depremzedeler, kendilerine yardım ulaşmayınca hayatta kalabilmek için temel ihtiyaçlarını karşılamak için marketlerin yolunu tuttular.

Hayatta kalabilmek için marketten su ve yiyecek alan bir depremzede ise gözyaşları içerisinde 'Resmen hırsızlık yaptık' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
09.02.2023

Hırsızlık yapanlar tv, akülü araba, elektronik eşya vs. götüren akbabalardır. Sizler şu şartlarda hayatta kalabilmenin mücadelesindesiniz amcam. Utanması gerekenler asla sizler değilsiniz.

normalde o marketlerin açıp kendi elleriyle dağıtması lazım. devlet niçin var? bunu sağlamak için. sağlayamadığı yerde olanlari paylastiracak. millet aç susuz beklerken marketlerin içi azına kadar dolu. bu insanlar başka ne yapacaktı?

09.02.2023

Marketi açacak kaldı mı sence kardeş? 😔

09.02.2023

Zaten gururuna dokunmuş garibimin su ve yiyecek ihtiyacı için almak zorunda kalan insanları haber yapmayın…Asıl karaktersiz yağmacıların haberlerini yapın yüzlerini yayınlayın…

TÜM YORUMLARI OKU (27)