Markette Kadınların Etek Altı Görüntülerini Çeken Komiser Tutuklandı

İstanbul Kağıthane'de bir zincir marketin şubesinde kadınların etek altı görüntülerini çeken şahıs tutuklandı. Komiser olduğu ortaya çıkan Serdar E. hakkında İstanbul Valiliği şu açıklamayı yaptı: “Cinsel taciz olayının şüphelisi S.E. isimli şahıs güvenlik güçlerimizce yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.”

İşte o görüntüler 👇

Kağıthane’de 5 Ocak’ta bir markette meydana gelen olayda, Serdar E. isimli şahıs eğilerek alışveriş yapan bir kadının eteğinin altından cep telefonu ile görüntü çekmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapmasında şüpheli Serdar E. yakalanarak adliyeye sevk edilmişti. 

İstanbul Valiliği olaya ilişkin yaptığı açıklamada “Cinsel taciz olayının şüphelisi S.E. isimli şahıs güvenlik güçlerimizce yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Markette Kadınların Etek Altı Fotoğraflarını Çeken Sapık Polis Çıktı

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
07.01.2023

AKP'nin polisi

08.01.2023

Tipik gezikafali yorumu.. böyle saçmalıklar yüzünden asıl elestirilecek şeyler havada kaliyor

07.01.2023

Yahu bu nasıl bir açlıktır be ,senin ben kalıbını .........!

08.01.2023

Keşke bir kalıbı olsaydı

07.01.2023

utancı bile yeter. Sıradan serseri değil ki. ailesini, çevresini falan hayal edin, birini öldürse bile daha iyiydi. Muhtemelen çevresinde, ilçesinde gurur kaynağıydı. Doğduğu yerlerde bu videoyu kaç kişi indirip yaymıştır.. kaç kişi gelecekte bakacaktır.. internet bu, asla yok olmaz + yüzü sansürlü değil. hani yoruma dayalı belirsiz bi olayda yok çevreye bahane sallayabilsin, son 10 yılın en kabak gibi olayı. Torunlarının 50 60 yıla baktığını düşünün, amca amca diye peşinde dolanan yeğenleri okula gidiyor arkadaşları, öğretmenleri izlemiş, komşular annesine izletiyor. Ölsem daha iyi, daha kötüsü olamazdı

TÜM YORUMLARI OKU (45)