Markette ‘Fiyat Farkı’ Kavgası: Kasiyere Saldırdılar

İstanbul’da bir marketten alışveriş yapan iki kadın, aldıkları ürünlerin kasada fiyatlarının farklı olması sonrası kasiyer ile kavga etti.

Kasiyerin başını metal tezgaha vurdular

Olay, önceki hafta Salı günü saat 20.30 sıralarında Şişli’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde markete gelen müşteri iki kadın, reyondan ürün aldı. Kadınlar ardından ödeme yapmak için kasa sırasına girdi. Sıraları gelen iki kadın aldıklarını okutması için kasadaki kasiyere verdi. Ancak iddiaya göre okutulan ürünün fiyatı reyondakinden farklı çıktı.

Bunun üzerine kadınlar ile kasiyer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kadın, kasiyere saldırmaya başladı. Saç saça baş başa yaşanan kavgada iki kadın, kasiyer kadını kasaya sıkıştırdı. Buradan darp edilen kasiyerin başı metal tezgaha da vuruldu. Kasiyerin kendini korumak için karşılık vermesi üzerine diğer müşteriler araya girerek kavgayı ayırmak istedi.

İşte markette yaşanan kavganın görüntüleri

Popüler İçerikler

Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
YORUMLAR
07.01.2023

Kocaman bir yazık orda çalışanların büyük çoğunluğu genç insanlar yani bizim kızımız oğlumuz olabilir.. Şu durumu görsem o iki müşteriyi ne yaparım bilmem.....O insanlar bu işin en sonunda bile değiller....Bunu yapan hanımefendiler eğer çalışıyorlarsa patronlarının dediğinden farklı bir şey yapmıyorlardır

07.01.2023

İki kuruş asgari maaşla okuyan, ailesine destek olan ya da bakmaya çalışan kasiyerin suçu ne. Etiketleri belirleyen uygulayan ya da kasada güncelleyen kasiyer değil, şube müdürü ne derse ona göre hareket etmek zorundalar, etmedikleri takdirde direkt işten çıkarılan yüzlerce insan var.

07.01.2023

varoş kasiyere saldiracagina git ekonomiyi bu hale getirene bisey de her gün zam geliyor etiket değiştirmeye yetişemez insan iptal eder fişini alırsın saldırmak ne dmeek

TÜM YORUMLARI OKU (14)