Market Cinayetinde Tüm Sanıklar Serbest Kalmıştı: 3 Hakim ve Savcı Açığa Alındı

İzmir’de markette “omuz atma” sebebiyle çıkan kavgada Semih Kenan Köse hayatını kaybetmişti. Davanın görülen son duruşmasında tutuklu tek sanık Sercan Bavkır da tahliye olmuş ve 11 ay sonra olayda tutuklu kimse kalmamıştı. Çok tartışılan bu karar sonrasında Hakimler ve Savcılar Kurulu, kararı veren 3 hakimi ve dosyanın savcısını açığa aldı.

Geçtiğimiz yıl markette çıkan kavgada yanında kız arkadaşı bulunan Semih Kenan Köse, Serkan, Sercan ve Taylan Bavkır kardeşler tarafından dövülmüş ve bıçakla öldürülmüştü.

Kavganın görüntüleri 👇

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanarak 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin kabul ettiği iddianamede 3 kardeş hakkında 'İştirak halinde kasten öldürme' suçlamasıyla müebbet hapis talebiyle dava açılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan duruşmada, Serkan ve Taylan Bavkır adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

Cinayet davasının son duruşmasında ise tek tutuklu sanık Sercan Bovkır da tahliye edildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), İzmir’de bir markette yaşanan tartışma sonucu Semih Kenan Köse'nin bıçakla öldürülmesine ilişkin yargılanan üç sanıktan son tutuklu olanının tahliyesine karar veren mahkeme başkanı ve iki üye hakim ile duruşma savcısını açığa aldı.

Ayrıca, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine, İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sanık Sercan B. hakkında tekrar tutuklama kararı çıkarıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

HSK Harekete Geçti: Danıştay’ın Geri Döndürdüğü Yargı Mensupları İçin Yeni Soruşturma
HSK Kararnamesi: Kritik Davada Yer Alan Savcıların Rütbeleri Düşürüldü

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
18.09.2024

Adamlar ağır cezada yargılanıyor adam öldürüyor bir yıl yatmadan serbest kalıyor çok rahat hayatlarına hiçbirşey olmamış gibi devam edebiliyorlar toplum zaten mahkemelere de hakimlerde savcılarda güvenmiyor adalete inanmıyor şimdi hakimler açığa alınmış bunlardan önce başka haberler duyduk hakimler yada savcılar baron olmuş haraç alıyor rüşvet alıyor kadını 32 yerinden bıçaklayan adam serbest kalıyor bu kararı hakim hangi kafayla veriyor ilginç şeyler oluyor ülkem kara günlere hazır ol vay halimize !

18.09.2024

bu adalet sistemine güvenip nasıl yaşiyacağiz

18.09.2024

ne beklersin işte bizim adaletimiz bu kadar sasirmadim yani yok malasef adalet denen bir şey aferim siz böyle devam edin !!!!

TÜM YORUMLARI OKU (44)