Markasına Kadar Verdik! Ünlülerin En Sevdiği 12 Güzellik Ürünü

Yaptıkları işler, özel hayatları ve kullandıkları ürünlerle sık sık konuştuğumuz ünlü isimler, tercihleri ile büyük bir kesime ilham kaynağı oluyor. Son yıllarda güzellik dünyasında şıkça konuşulan ünlü kadınlar, birbirinden farklı güzellik ürünleri ile sevenlerini yönlendirmeye devam ediyor. Ünlü isimlerin tercih ettiği markaları merak ediyorsanız, doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz. Sizin için ünlü isimlerin son zamanlarda beğenerek kullandığı ürünleri bir araya getirdik. Fenty Beauty, Maybelline, Shiseido, Loreal Paris, Benefit Cosmetics gibi birbirinden iddialı markaların en favori ürünleri için buyrun içeriğimize...  

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Ünlü model Gigi Hadid göz makyajı için Maybelline far paletlerine güveniyor.

Ülkemizde çok sevilen Maybelline New York, ünlü modellerin sıkça tercih ettiği bir marka. Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, göz makyajında sıkça Maybelline New York far paletlerini kullanıyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Renkler çok güzel! 🥰'

Benzer Maybelline New York far paletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Yasemin Özilhan yaz aylarında Shiseido BB krem kullanıyor.

Yüksek moda ve kozmetik zevkiyle sevenlerine ilham kaynağı olan Yasemin Özilhan, yaz aylarında Shiseido markasına ait tere ve suya dayanıklı BB krem kullanmayı tercih ediyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Tatilde kullanmaya başladım ve hâlâ kullanmaya devam ediyorum. Sanırım kış için de kullanmaya devam edeceğim. Hem koruyucu hem yok gibi hem çok fresh👏'

Benzer Shiseido ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Rihanna kendi markası Fenty kontür ürününü severek kullanıyor.

Soyadını verdiği makyaj markasıyla dünya çapında başarı yakalayan ünlü şarkıcı Rihanna, günlük makyaj rutininde kendi markası Fenty'nin en sevilen kontür ürününü kullanıyor.

4. Zeynep Bastık saçlarındaki doğal ve etkileyici görünümü Elidor saç bakım kremine borçlu olduğunu söylüyor!

Doğal ve samimi halleriyle Türkiye'nin sempatisini kazanan güzel şarkıcı Zeynep Bastık, son yıllarda saçlarına hacim katmak için Elidor 7'si 1 arada saç bakım kremini kullanıyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Harika ürün kıvırcık saçlı biri olarak yoluk duran saçlarımdan kurtuldum. Harika kokusu var ayrıca bayıldım!'

Benzer Elidor ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

5. Dikkat çekici makyaj stili ile göz dolduran Madison Beer, aydınlatıcı olarak Fenty ürünler tercih ediyor.

Güzelliği ile çok konuşulan Madison Beer, geçtiğimiz aylarda sıkça uyguladığı makyaj rutinini sevenleri ile paylaştı. Genellikle dikkat çekici göz makyajını aydınlık cildi ile bir araya getiren güzel şarkıcı, Fenty aydınlatıcı kullandığını açıkladı. 

Benzer Fenty Beauty ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

6. Fahriye Evcen günlük bakım rutini için Loreal Paris Hyaluron Uzmanı ürününe güveniyor.

Kişisel bakımına verdiği önemle bilinen güzel oyuncu Fahriye Evcen, cilt bakım rutini için Loreal Paris Hyaluron Uzmanı gece ve gündüz kremini kullanıyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Mükemmel bir ürün yüzüme çok iyi geldi. sivilce yapmadı. hızlı emiliyor. Gece kremi özellikle ilk kullanımda bile etkisini hissediyorsun. Daha önce kullandığım markalardan hiç memnun değildim. Teşekkürler L’Oréal.'

Benzer L’Oréal ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Bella Hadid pürüzsüz bir ten makyajı için kullandığı ürünleri Beauty Blender ile dağıtıyor.

Neredeyse tüm dünyanın severek kullandığı Beauty Blender makyaj süngeri, güzel manken Bella Hadid'in de vazgeçemediği bir güzellik ürünü. Güzel model pürüzsüz ten makyajı için Beauty Blender kullanıyor! 

Beauty Blender Makyaj Süngerlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Demet Özdemir, Pantene nem terapisi ile yıpranan saçlarını onarıyor.

Ekranların sevilen ismi Demet Özdemir, sürekli işlem gören ve yıpranan saçlarını onarmak için Pantene Nem Terapisi Saç Kremini kullanıyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Mükemmellll. Yorumlara güvenerek aldım iyi ki de almışım keşke daha önce görseydim. Saçlarım boyalardan ısılardan çok kuruydu, çok nemsizdi ve sertti. İlk kullanımdan daha yumuşacık yaptı mis gibi oldu ipek gibi olduuu! Ayrıca çok da güzel kokuyor mutlaka alın, aldırın.'

Benzer Pantene ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

9. Güzellik camiasında ses getiren işlere imza atan Kylie Jenner, makyajını Chanel pudra ile sabitliyor

İlk olarak çıkardığı likit rujlarla makyaj sektörüne adım atan Kylie Jenner, kısa bir süre içerisinde kozmetik devleri arasında yer almayı başardı. Kozmetik ürünleri ile dünya çapında ses getiren başarılı milyarder, makyaj rutinini anlattığı bir videoda Channel pudra kullandığını sevenleri ile paylaştı. 

Benzer Chanel ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Halsey'nin çarpıcı kirpiklerinin sırrı Maybelline maskarada gizli!

Geçtiğimiz günlerde anne olan başarılı şarkıcı Halsey, dikkat çekici makyaj trendlerini denemeyi çok seviyor. Güzel şarkıcı makyaj yaparken çektiği bir videoda, kirpiklerine hacim katmak için Maybelline New York maskara kullandığını açıkladı.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Kaliteli bir ürün ve asla vazgeçemiyorum.'

Benzer Maybelline New York maskaralara buradan ulaşabilirsiniz.

11. Burcu Özberk, cildini Arko Nem avokado sprey ile besliyor.

Ekranlarda ışıldayan cildiyle göz dolduran genç oyuncu Burcu Özberk, yüzü olduğu Arko Nem markasının avokado sprey ürünü ile cildini besliyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Harika bir şey!'

Arko Nem markasına ait diğer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

12. Çok sevilen Hoola bronzer, Selena Gomez'in de tercihi!

Geçtiğimiz yıl kendi makyaj markasını görücüsüyle buluşturan Selena Gomez, markanın alışılmış güzellik algısını yıkan mottosuyla büyük beğeni topladı. Başarılı şarkıcı makyaj rutinini paylaştığı videosunda, kendi ürünlerinin dışında Hoola Bronzer kullandığını sevenleri ile paylaştı.

Diğer Benefit Cosmetics ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Pandemide Evlenen Ünlülerin Tercih Ettiği Gelinlik Modellerinin Muadilleri
Hepimizin Hayalini Kurarak Büyüdüğü Oyuncak: Barbie Bebekler
Bilekliği ve Şapkasıyla Tarz Olanlara: En Beğenilen Erkek Aksesuarları
Cazibesine Karşı Koyamadığımız Sepete En Çok Eklenen Saat ve Gözlük Modelleri
Gecelikten Ayakkabıya Pierre Cardin’in En Sevilen 12 Ürünü

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
Duygu Nebioğlu’nun Babalık İddiası: Ünlü Gazeteci Uğur Dündar mı?
YORUMLAR
15.08.2021

maybellinenin far paletini alacağınıza az paraya kıyıp mac tekli farkardan 2-3 tane alın bence. maybellinenin uygun fiyatlı sayılmayacağına artık hep birlikte tanıklık ediyoruz; bari o tozutan, pigmenti zayıf, zor dağılan şeye para vermeyin. maybelline mactan bi gömlek asagıdır fiyat konusunda, o kadar. teşekkür edersiniz bana..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ