Marka İş Birliği Yapmak İsteyen Nazlı Sabancı Bu Sefer de Ayakları Yüzünden Topa Tutuldu!

Sosyal medya hesabından bir takı markası iş birliği için paylaşım yapan Nazlı Sabancı'nın hem pozları hem de ayakları kullanıcılar tarafından yine fena topa tutuldu!

Ülkemizin önde gelen aileleri arasında yer alan Sabancı ailesi son dönemlerde magazinde epey ilgi çekmiş durumdalar. Bu noktada öne çıkanlar arasında şüphesiz ki Nazlı ve Hacı Sabancı çifti yer alıyor.

Dört yıllık aşklarını 2021 yılının Ekim ayında görkemli bir düğünle nikah masasına taşıyan sosyetik çift ne yapsa manşetlere taşınır oldu. Özellikle de ailenin gelini Nazlı Sabancı...

Kendisini tanımaya başladığımız ilk günden bu yana epey bir imaj değişikliği yapan sosyetik güzel, sosyal medya paylaşımları, verdiği pozları ve "demode" bulunan kombinleri yüzünden yüzünden sürekli eleştiri alıyor.

Kayınvalidesi Arzu Sabancı'yla şehir şehir gezen Nazlı Sabancı bu sefer de 438 bin takipçili hesabından marka iş birliği için verdiği pozlarla olay oldu.

Servet değerindeki takıları ise elbette dikkatlerden kaçmadı....

Arzu Sabancı'nın Bir Tanecik Gelini Nazlı Sabancı'nın Takılarının Fiyatı Ağızları Bir Karış Açık Bırakacak!

Tatil için ailecek Bodrum'da olan Nazlı Sabancı'nın paylaşımında topa tutulan nokta ise ayakları oldu. Kullanıcılar ünlü güzelin hem pozlarını hem de ayaklarını eleştirdi.

Hadi gelin sosyal medyadan gelen tepkilerin birkaçını beraber görelim... 👇

Siz pozlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Sabancıların Gündemden Düşmeyen Gelini Nazlı Sabancı Bu Sefer De Serin Sularda Sörf Şovu Yaptı!
Yıllar Önce Yerleştikleri Londra Rüyası Sona Eren Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Ülkeye Geri Döndü!
İkizlerle Tanışmaya Hazır mısınız? Yasemin ve İdo Tatlıses Oğulları Ayel ve Emir'in Yüzünü Açıkça Gösterdi

Popüler İçerikler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
TRT'deki Euro2024 Canlı Yayını Sırasında 'Skandal' Konuşmalar Duyuldu: "Gece 2'ye Kadar Pompa"
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
YORUMLAR
30.06.2024

Ya ne saçma sapan bir zihniyet türedi son yıllarda! Her şeyimiz, her yerimiz güzel olacak estetik olacak. Yok öyle bir şey arkadaşlar, kendinize gelin! Hayat böyle bir şey değil! Kaldı ki, ayak bu. Ayak estetiği diye bir şey duydunuz mu? Varsa da neden olsun ki? Ayak bu ya! Temiz olsun, tırnakları kendisi bakımlı olsun, sağlıklı olsun, kokmasın, bizi taşısın yeter! Estetik olmak zorunda mi? Olabilir de! O zaman ne güzel olur! Olmazsa da dünyanın sonu değil! İnstagram dünyasından çıkın, gerçek dünyaya adapte olun bir an önce! Burda yazanların bir çoğunun da çekemediği için belaltı vuracak bir şeyler aradığına da eminim bu arada. Bebek gibi kız, para içinde yüzüyor. Allah mesut etsin, daha çok versin. Onun çokluğu sizi eksiltmez. Hayatın matematiği öyle değil, sokun bunu kafanıza...

Pasif Kullanıcı
30.06.2024

Konu burada bu kadin değil genel anlamda aşıri sinir eden sosyal medya pisliklerine sözüm , O laf eden tayfanın ayakları nasil acaba !! Her güzelin bir kusuru vardır, neden bu kadar şaşırdınız ,gömdünüz kadını andavallar ?!

30.06.2024

e ruh hastası bunlaaar. bir insan bir insanın ayağını neden linç eder? ruh hastasıdır çünkü. nokta

TÜM YORUMLARI OKU (16)