Maria ve Mustafa 15. Bölüm Fragmanı... Büyük Yüzleşme Yaşanıyor! İşte Yeni Bölüm Fragmanı...

Maria ve Mustafa yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Görkem Karlıdağ, Mustafa'nın ailesi ile yediği yemek sonrası Mustafa'nın gündemi haline geliyor. Maria ile yakınlaşan Görkem, Mustafa'yı oldukça rahatsız ediyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Maria ve Mustafa yeni bölüm fragmanı...

Maria ve Mustafa Yeni Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Maria ve Mustafa Son Bölüm Özeti

Mustafa ve Maria’nın düğününde bomba patlamış, en mutlu günleri kana bulanmıştır. Herkesi alt üst edecek bu patlama nelere mal olacaktır?

Düğünü kana bulayan Galip, Mustafa’dan kurtulup, Eda’ya kavuşacağını düşünürken Eda’nın intiharıyla darmadağın olur. Galip bu işin içinden sıyrılabilecek midir?

Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya çalışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir açmaza sürükleyecektir?

Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Rüzgar ve Nisan’ın ilişkileri de patlamanın ardından alt üst olacaktır. İki âşık yaralarını sarabilecekler midir?

Kudret’in gençliğinde yaptığı bir hata tüm Candemir ailesini darmadağın etmek üzeredir. Candemir ailesi, adım adım kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf edebilecekler midir?

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu