Mardin'de Askeri Araca Bombalı Saldırı: 2 Asker Şehit, 3 Asker Yaralı

Mardin'in Derik İlçesi'ne bağlı Denktaş Köyü yakınlarında PKK'lı teröristler, karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı askeri araç geçişi sırasında infilak ettirdi. İlk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Fotoğraf: Arşiv

Patlamada yaralananlar olduğu bilgisi üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Saldırı, Mardin'in Derik İlçesi'ne yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Denktaş ile Alibey köyleri arasında bugün saat 15.10'da meydana geldi. PKK'lılar, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. İlk bilgilere göre şiddetli patlamada araçta bulunan askerlerden 2'si şehit olurken 3 asker de yaralandı. Yaralı askerler Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgede saldırıyı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

DHA

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
29.06.2016

Oha bir Batida ISID Dogua PKK ülkeye Double Penetration yapiyorlar. Ulkenin dis politikasi da yerlerde su siralar. özür dilemediginiz bir teror örgütleri kaldi. Ha ona da "Sizin gibi onurlu ve gururlu insanlar degiliz" diyerek telefi etmistiniz sahi. No Problem then..

29.06.2016

hergun olum haberleri hergun sehit haberleri ve en kotusu bizi bunlara alistirmak istiyorlar korkuyla kaosla susturmak pasif etmek istiyorlar bir ermeni gazeteci olurken hepimiz hrant olduk sokaga dokulduk yeri geldi spor takimin sampiyon oldu sokaga dokulduk gezi parkinda sokaga dokulduk ama en sokaga dokulcegimiz zaman en birlik olcagimiz zaman o kadar sehit verdik hergun sehit veriyoruz ve hala sessiz hala bir isyan yok bi gunde sokaga dokulun hepimiz mehmetiz diyin artik kuvayi milliye zamani!!

Pasif Kullanıcı
29.06.2016

Bir yandan İŞİD bir yandan PKK .Yeter artık ya.. :(

TÜM YORUMLARI OKU (8)