Mansur Yavaş, Yüksel Arslan'ın Açıklamalarını Eleştirdi, Tweeti Silmesini İstedi

Yüksel Arslan bugün sosyal medya hesabından İmamoğlu'nu kasteden "Proje Çocuk", "Siyasi kalpazan", "Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek" ve "hangi bayrağa selam durduğu belli olmayan" gibi ifadeler kullanmıştı.

Bu tartışmalı açıklamalara en büyük itiraz Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş sosyal medya hesabından Arslan'ın tweetini alıntılayarak tweeti silmesini tavsiye etti.

"Kamuoyunun Dikkatine" diyerek mesajına başlayan Yavaş, yazılı metni onaylamadığını dile getirdi. Yavaş'ın açıklamaları şu şekilde oldu:

'Kamuoyunun dikkatine: Bağımsız milletvekili Sayın Arslanın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir.'

Mansur Yavaş'ın söz konusu tweeti:

İlginizi Çekebilir

Önce Şehit Haberi Sonra Kaza! Şehidin Ailesi Cenaze Yolunda Kaza Yaptı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Edirne'de 'Baba' Cinayetinde Şoke Eden Detaylar: Yakalanmamak İçin Narin Cinayetindeki Gibi Hareket Etti!
Rıdvan Dilmen, Süper Lig İçin Play-Off Sisteminin Gündeme Gelebileceğini Söyledi

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
22.09.2024

Aslında Yüksel beyin bazı ithamlarında haklılık payı var, özellikle proje çocuk kısmına katılıyorum lakin bu tartışmaların hiç zamanı değil..

Şimdi değil, sonra değil, seçimden önce de zamanı değildi. Ne zaman tartışıcaz amk? Seçimden önce de böyle engellediler tartışmaları, noldu? KK aday oldu, karşı çıkanlar "akpli" oldu.

Mansur da gözden düştü. Senin adın geçmemiş, sanane amk?

22.09.2024

Chp'nin üç büyük ismi var şu an Özel, Yavaş, İmamoğlu adamlar elbette birbirini kollayacak başka ne yapacaklar

22.09.2024

Kadımca Bağımsız vekillikten Varmak istediği İktidar Partisine Göz kırpmakta sayın Vekil. Yazdıklarını onaylamak reddetmek şöyle dursun “Efendim ben burdayım beni Farkettiniz mi? Hani partiye davet etmek isterseniz ben hazırım “ Mesajıdır Konu İmamoğlu değil bence Bağımsız veillikten İktidara Koşar adım Gidiş Çabasıdır 😊 İtham ve Küçük düşürücü cümlelere gerek olmadığını da altını çizmek isterim 🤫

TÜM YORUMLARI OKU (20)