Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ndan Açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’a Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çağrıda bulunmuştu.

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş, aynı anda sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Mansur Yavaş; “Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.” dedi.

Ekrem İmamoğlu ise, “Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum. CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’un ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Mizah Dergisi LeMan, Meral Akşener'in Altılı Masa'dan Ayrılışını İşledi
Meral Akşener’in Sözleri: ‘Ben Sülaleme Kılıçdaroğlu’nu Vasiyet Ettim’

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
03.03.2023

kılıçdaroğlu madem türkiyeyi yönetmek istiyordu neden ekmelettin ihsanoglunu ve muharrem inceyi aday gösterdi kendi o zaman neredeydi. şimdimi aklına geldi. yıllardır aynı isimler dönüp dolaşıyor yeter artık bıktık artık.

çünkü bu zamana hazırlık yaptı. Muharrem İnce onun için rakipti partide. o seçimde kaybedeceğini gayet iyi biliyordu. tek tek tüm rakiplerini eledi. en sonda da halk artık yeter dediği yerde de çıkıp, kurtuluş benim diyor kısaca.

03.03.2023

Yazıklar olsun Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaşa bizi Erdoğana terk ettiniz

03.03.2023

Yaziklar olsun Masayi bozan Meral Aksenere degilde Yavas ve Imamogluna.Bunu yazan ak trol götü..Iyi sallamis..

Pasif Kullanıcı
03.03.2023

Doğrusu da buydu, Akşenerin çıkışları anlamsız, KK var iken başka bir partinin bld başkanlarına ne yapacakları hakkında direktif vermeleri kılıçdaroğluna saygısızlıktır hiçe saymaktır

03.03.2023

Kılıçdaroğlu'nu millet hiçe sayıyor onu ne yapacaz

TÜM YORUMLARI OKU (103)