Mansur Yavaş, Twitch Kanalı Açıp Chat'e Selam Çaktı: Masaya Çık Tepin İstersen!

Mansur Yavaş daha önce de Pqueen isimli Twitch yayıncısının "Başkanım yok mu Twitch yayıncılığınız peki?" sorusunu "Var" diyerek cevap vermişti.

Twitch yayıncısı "pqueen" de bugün paylaştığı bir tweet ile 7 Mart 2021 çarşamba günü saat 20.00'da Pqueen ile Kimdir'in konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olacak dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İşte o video:

Mansur Yavaş, videoda şunları ifade etti: 

'Selam chat. Ben Mansur Yavaş. Artık ben de burada, Twitch'deyim. Buradayım. Çünkü geleceğimize ışık tutan gençlerimizin fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyorum. Sizlerin sorunlarını dinlemek, birlikte yeni fikirler üretmek için Twitch'deyim. Sizinle beraber birçok ya yayın yapacak, yeri geldiğinde yayınlarınıza izleyici olarak katılacağım. Şimdiye kadar Ankara'da yaşayan gençler için birçok çalışmaya imza attık. Daha güzel bir Ankara ancak sizlerle mümkün. Öğrenci dostu gençlerin fikirlerini önemseyen bir Ankara'yı gelin. Birlikte oluşturalım.'

Kaynak: Mansur Yavaş

Mansur Yavaş'ın Twitch kanalı açmasına gelen yorumlar: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
14.03.2021

Çok çok iyi iş helal olsun. Hem twitch'e girmesi hem de yapılan video çok iyi. Diğer siyasiler gibi 15 saniyelik video çekip "artık ben de twitchteyim" deyip kapatabilirdi, ama olaya hakim bir video olmuş.

Pasif Kullanıcı
14.03.2021

''What kind of bir kralsın sen'' (twitter'dan alıntıdır)

14.03.2021

Gönlümün şimdilik Cumhurbaşkanı geleceğin hakiki Cumhurbaşkanı Mansur Yavaş’a ne övgüler yapsak gerçekten yetersiz. Sanırım bütün memleket şu gerçeği kavradı Mansur Yavaş “Rakipsiz”!!!

TÜM YORUMLARI OKU (40)