Onedio Logo

Mansur Yavaş’tan, Süleyman Soylu’ya: 'Devlet Adamlığı Dürüstlük Gerektirir'

Kapak Görseli

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisi hakkında 13 saniyelik bir video paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu sert bir dille eleştirdi. Yavaş, 'Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir. Devlet adamlığı ciddiyet ve dürüstlük gerektirir' dedi. 

'Sayın Süleyman Soylu. Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir'

'Sayın Süleyman Soylu. Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir' Görseli

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter’dan paylaştığı ‘Milli Savunma Sanayii’ başlıklı videoyu alıntılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mansur Yavaş hakkında 13 saniyelik bir video paylaştı.

Soylu’nun paylaştığı videoda, Yavaş’ın İHA/SİHA lafı da duymayacaksınız. Anadolu Gemisi şimdi İzmir’e geldi, ayın 15’inden sonra gidecek” sözleri yer aldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'İHA'lar, SİHA'lar ve gemiler; babasının malı gibi kullananların değil, yalnızca milletin emaneti olacak'

Soylu'nun paylaşımını sert bir dille eleştiren Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yavaş, “Sayın Süleyman Soylu. Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir. Devlet adamlığı ciddiyet ve dürüstlük gerektirir. Siz gittikten sonra İHA'lar, SİHA'lar ve gemiler; babasının malı gibi kullananların değil, yalnızca milletin emaneti olacak” diye yazdı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
HÜDA PAR Yöneticisi, Trabzon Halkına Hakaret Etti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Özçivit'i Tanıyamayan Alkan'dan Kıvanç Tatlıtuğ'la Tanışan Fedon'a 24 Temmuz'da Ünlülerin Instagram Hikayeleri
Özçivit'i Tanıyamayan Alkan'dan Kıvanç Tatlıtuğ'la Tanışan Fedon'a 24 Temmuz'da Ünlülerin Instagram Hikayeleri
Derya Uluğ’dan Harbiye’de Şebnem Ferah Sürprizi: "Can Kırıkları" Performansı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Derya Uluğ’dan Harbiye’de Şebnem Ferah Sürprizi: "Can Kırıkları" Performansı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Galatasaray’ın Victor Osimhen’in Bonservisine Ödeyeceği 75 Milyon Euro’ya Neler Alınabilir?
Galatasaray’ın Victor Osimhen’in Bonservisine Ödeyeceği 75 Milyon Euro’ya Neler Alınabilir?
YORUMLAR
05.05.2023

Sağlıkçı dövmeyi kazanım sayan şeylerin başa getirdiği iktidarda olmaz o vasıflar.

05.05.2023

Bence hiçbir siyasetçi dürüst değil, herkes kendi ekmeğinin derdin de biz de Burda boșuna partizanlık yapıyoruz.

05.05.2023

OOOO şimdi hesap sorar başkanım...

TÜM YORUMLARI OKU (11)