Mansur Yavaş'tan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye: 'Sıkıyorsa Reddet'

Ankara Büyükşehir Meclisi'nde Mansur Yavaş ile Mamak Belediye Başkanı arasındaki diyalog gündem oldu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse yapılacak metro ile ilgili ret oyu verebileceğini ima edince Mansur Yavaş da 'Sıkıyorsa reddet' dedi.

Murat Köse, 'Şimdi geleceksiniz değil mi borç istemeye... Geleceksiniz değil mi meclise, gelin bakalım öz kaynaklarınızı yaparken' diyerek red oyu verebileceği imasında bulundu.

O sözlere karşılık Mansur Yavaş ise 'Sıkıyorsa reddet, ne diyeyim ben Mamak halkı duysun' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR

Bütün meclis toplantıları alenen yayınlanıyor, Mamak belediye başkanı Mamak halkina size resmen hizmet goturtmucem diyor. Seçim zamanı oy vermeyin diye bu kaydı izletsen fetonun oyunu der geçerler.

23.11.2022

AKP halk düşmanlarının desteklediği bir partidir. Arkasına saklandığı ve sürekli olarak sömürdüğü dört tane büyük tabuyu kendi tabanıyla beraber yıkarak ülkeye bir çeşit hizmet etmiştir.

23.11.2022

Belediye secimleri su anda olmus olsa inanin kaybettikleri il bazinda Belediye Baskanliklarinin yani sira ilcelerri de kaybetmeye mahkumdur Akp .Cünkü Millet tarafsiz olmasi lazim gelen Cumhurbaskanin agzindan duydugu Topal Ördek benzetmesiyle yapilan engellemelerle sahip olduklari ilcelerde kaybedilmeye mahkumdur.Halkindan cok Suriyelileri seven böyle bir Hükümet Cumhuriyet tarihinde yok.Numan Kurtiulmus da cikmis TV lerde Suriye ve Iraka ucaklar gectikten sonra Tayyip Erdogan oylari yükselise gecti artik durdurulamaz derken eski bildik mevzulardan biriymis gibi söylediginin farkinda degil..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ