Mansur Yavaş'tan Alpay Özalan'a: 'Kasları Beyninden Fazla Gelişmiş Troll Milletvekili'

Alpay Özalan, Yavaş'ın mitingdeki sözlerinin "O Anadolu gemisi şimdi İzmir'e geldi, ayın 15'inden sonra gidecek. İHA, SİHA lafı da duymayacaksınız" sözlerini keserek paylaşmıştı.

Yavaş, önceki ve bugünkü Bursa konuşmasında İHA, SİHA ve TCG Anadolu Gemisi'ni geliştirenlere teşekkür ederken, bunların seçim malzemesi olarak kullanıldığını ve seçimden sonra yani ayın 15'inden sonra görevlerine döndüğünde vatandaşların asıl gerçeklerle, zamlarla, enflasyonla baş başa kalacağını belirtti.

Mansur Yavaş ise Bursa mitinginde bugün, sözlerini keserek paylaşan Alpay Özalan'a durumu tane tane anlatarak, 'Kasları beyninden fazla gelişmiş troll milletvekili' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
03.05.2023

Hacı işgal ordusu 110 sene önce de saraydaydı şimdi de sarayda. O zaman İngiliz, Fransız Yunan vardı. Şimdi Suriyeli, Pakistanlı, Afgan var. Elin Filistinlisi Arapça size oy istiyor bunlar hâlâ halka işgalci iftirası atıyor.

Pasif Kullanıcı
03.05.2023

Has anadolu çocukları sarayda kurt, bu ülkenin cefasını çeken çocuklar bunlar, dedeleri seyit onbaşı neneleri Nene Hatun olan çocuklar, Dini ve vatanı için bedel ödemiş çocuklar. İşgal ordusu arıyorsan Mavi vatana laf atanlara PKK yı sevgi pıtırcığı olarak göstermek isteyenlere bak sen

Ağzın bal yesin başkan 👏🫶

04.05.2023

topçuluğunuda beğenmezdim bu yalaman ben bahriyeli veya jandarma olsa daha iyiymiş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ