Mansur Yavaş Sosyal Medyanın Gündeminde: 'Bakmayın Kocaman Sıfatlar Yakıştırılmasına, Maaşımızı Siz Ödüyorsunuz'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katıldığı bir programda kullandığı ifadeler gündem oldu. Yavaş açıklamasında 'Biz sizin paranızı harcıyoruz ve devlet memuruyuz. Bakmayın kocaman sıfatlar yakıştırılmasına. Bizim herhangi bir memurdan farkımız yok, maaşımızı da siz ödüyorsunuz' ifadesini kullandı.

Başkan Mansur Yavaş'ın konuşması şöyle 👇

Başkan Mansur Yavaş, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak herhangi bir memurdan farkının olmadığını belirtirken, 'Bunu özellikle anlatmak istiyorum. Biz sizin paranızı harcıyoruz ve devlet memuruyuz. Bakmayın kocaman sıfatlar yakıştırılmasına, protokolde oturulmasına. Bizim herhangi bir memurdan farkımız yok, maaşımızı da siz ödüyorsunuz. Yaptığımız bütün işlerin parası da sizden çıkıyor' diye konuştu.

''Eğer hukuk yoksa, ekonomi de yoktur...'

Mansur Yavaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Devlet yönetiminin asla sizin üzerinizde bir şey olmadığını ve sizin Anayasa'da verdiğiniz yetkiyle sizi yönettiklerini bilerek, öyle koca koca arabalarla ve korumalarla gidenlere bakmayın. Onlar aslında haksızlık yapıyorlar.

Hukukun en iyi uygulandığı ülkelerin listesini bir kağıda yazın. Sonra da milli gelirin en yüksek olduğu ülkeleri yazın. İki listeyi karşılaştırdığınızda, yan yana geldiklerini göreceksiniz. Eğer hukuk yoksa, ekonomi de yoktur arkadaşlar.'

Yavaş'ın açıklamaları sosyal medyanın da gündemindeydi. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
27.02.2020

Cumhurbaşkanım..

27.02.2020

ağzın bal yesin canı yürekten istiyorum cumhurbaşkanı olmasını

İnşAllah Cumhurbaşkanı ya da sistem yeniden parlementer sisteme dönerse de Başbakan olarak görürüz. Ve inşAllah hiç değişmezsin Mansur başkan. Ve sözlerinle icraatların hep tertemiz kalır. Biz böyle yöneticilere Atatürk'ten beri hasretiz.

27.02.2020

Bu ülkeye Mansur Yavaş’lar lazım...

27.02.2020

Bize, hikayeleri seven ama hikayelere kapılıp toplumdan ve hayattan kopmayacak vatandaşlar lazım. Bulduk mu bu insanları Mansur'u da Ekrem'i de hallederiz

TÜM YORUMLARI OKU (43)