Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in Har Vurup Harman Savurduğu Ankara'da Heykellere ve Dinozorlara 342 Milyon Lira Harcamasına İsyan Etti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni 20 yıl boyunca Mansur Yavaş yönetseydi, nasıl olurdu acaba? 🤔

Başkenti 20 yıl boyunca yöneten, açıklamalarıyla ve tarafıyla olduğu kadar icraatlarıyla da gündemden hiç düşmeyen Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek uzun süre daha konuşulacak gibi görünüyor...

Ankara'yı 20 yılda getirdiği konum, belediyenin borçları, sosyal medyada söyledikleri... Kendisi ilgiyi çok sevdiği için asla dilimizden düşmeyecek!

Neden mi? Ankara'nın girişlerine yapılan heyhula gibi kapılara 31 milyon lira harcayan İ. Melih Gökçek, dinozorların da dahil olduğu 'ucube'lere 342 milyon lira bütçe ayırmış...

Evet bir dönem su kesintileriyle adeta kokan, bitmek bilmeyen yer altı ulaşımıyla bıktıran, intikam amaçlı yapıldığı için trafik sorununa asla çözüm sunmayan başkentteki dinozorlara, saatlere, kedilere tam 342 milyon lira harcanmış!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı toplantıda İ. Melih Gökçek döneminde yapılan heykellere ait maliyet tablolarını paylaşan Mansur Yavaş, 457 otobüs parasının ölü yatırımlara harcandığını açıkladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

“Benim önceliğim halk... Karda kışta, güneş altında otobüs beklerken, çile çekerken, ben ne dinozora para harcarım ne de başka bir şeye.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da 439 milyon liranın ölü yatırımlara harcandığını ifade ederek şöyle konuştu: 'Benim önceliğim halk... Karda kışta, güneş altında otobüs beklerken, çile çekerken, ben ne dinozora para harcarım, ne de başka bir şeye. Eski yönetim heykellere 342 milyon harcamış. 457 tane otobüse tekabül ediyor. Saatler, 7 tane otobüs, kediler 1 otobüs yapıyor. 586 otobüs almaktan mahrum kalmışız.'

Melih Gökçek'in meşhur dinozorları ve Mansur Yavaş'ın haklı çıkışı sosyal medyada da gündem oldu. İşte o paylaşımlar...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
YORUMLAR
14.12.2019

Ülkeyi anca sömürmüşler yaptıkları başka bir şey yok. He pardon haklarını yemeyeyim yol yaptılar. Bide yol yaptılar. Son olarak yol yaptılar.

14.12.2019

Yolları bunlar yapmadı, yandaş mütahhitler yaptı, eskiden devlet karayolları yapardı yolları, ülkenin bir ucundan diğer ucuna kadar 1 kuruş vermeden giderdik, bunlar yolları özel şirkete çevirdiler, adım başı köprü, otoban parası alıyorlar,

14.12.2019

Bu durumda AKP'liler Dinoputçu mu oluyor?

14.12.2019

Valla bizim halkimiz mal maalesf su adama yillarca hukum surdurdunuz ya! gerci ulkenin tamami icin gecerli bu kimlere edirdiniz bu ulkeyi gram helal etmiyorum hakkimi gram!

TÜM YORUMLARI OKU (28)