Mansur Yavaş İşsiz Kalanlar İçin Kampanya Başlattı, Farklı Partilerden Destek Geldi: '6 Milyon Tek Yürek'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan esnaf, işçi ve zanaatkarlar için yardım kampanyası başlattı. 'Dayanışma İçin 6 Milyon Tek Yürek' sloganı ile başlatılan proje, farklı partilerden ve siyasi liderlerden destek gördü. Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu da projeye destek veren isimler arasında yer aldı. 

Yavaş, salgın nedeniyle işsiz kalan yüz binlerce için başlattığı kampanyayı Twitter'dan duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Mansur Yavaş, çağrı metninde, 'Berberden garsona, terziden işçiye... Birçok esnaf, sanatkar ve işçimiz bu süreçte mesleklerinden mahrum ve işsiz kaldılar' diyerek 'Dayanışmayı büyütmek için #6MilyonTekYürek olalım, zorlukları birlikte aşalım' ifadesini kullandı.

Sanatçı Erdal Beşikçioğlu bağış kampanyasını destekleyenler arasında yerini aldı.

Beşikçioğlu, koronavirüs nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım edilmesi gerektiğini söyleyerek, “ABB’nin başlattığı bağış kampanyasına destek vererek, siz de yarım elinizi uzatabilirsiniz. Unutmayın bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de memleketi kurtarır. Hep birlikte sağlıklı günlere, yeter ki evde kal Türkiye” dedi.

Mansur Yavaş'ın çağrısı diğer partilerden de destek gördü.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Örnek projelerinden dolayı Sn. Mansur Yavaş ve ekibini tebrik ediyor, bu tür çalışmaların artmasını temenni ediyorum. Sosyal dayanışma açısından oluşturulan bu kampanyayı kıymetli buluyor ve destekliyorum.' dedi.

Gelecek Partisi '500 koli gıda yardımında bulunacağını' duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün 'Gün dayanışma günü, gün birlik beraberlik günü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş’ı başlattığı #6milyontekyürek kampanyası dolayısıyla tebrik ediyor ve Gelecek Partisi olarak 500 koli gıda yardımıyla “Biz de varız” diyoruz.' dedi.

Popüler İçerikler

Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
YORUMLAR
29.03.2020

Lütfen tarafsız konuşalım şu adamın yaptığını siyasi olarak kim yaptı? Yani bazıları hala ihale peşinde koşarken bu adam fakir fukarayı düşünüyor. Kesinlikle piyasadaki en iyi siyasi kişilik.

29.03.2020

MANSUR YAVAŞ’ı Cumhurbaşkanı olarak görme dileğiyle...

29.03.2020

Mansur Başkanın çalışmalarını gördükçe alavere dalavere ile kaybettiği önceki dönem seçimlerine olan üzüntüm katbekat artıyor. Haysiyetsiz, karaktersiz hırsızlar yüzünden Ankara 10 yıl geriden geliyor hizmet ve projelerde. Mansur başkana Yavaş dedik, başkanımız herkesten hızlı çıktı. Desteğe devam. Yavaş gardaşım yavaş, geliyor Mansur Yavaş.

TÜM YORUMLARI OKU (22)