Mansur Yavaş #AnkaraTekYurek Kampanyasını Duyurdu: Su Ver, Bilet Ver, El Ver...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde, koronavirüs sürecinde ekonomik zorluk içindeki Ankaralılara destek amacıyla, Ankara Tek Yürek projesini duyurdu.

Yavaş, paylaştığı videoda 'Ankaramızda bayrama buruk giren, bayram sevinci tatmayan hiçbir hane kalmasın' dedi ve herkesi, ankaratekyurek.com üzerinden zor durumdaki vatandaşlar ile dayanışmaya çağırdı. 

Belediyenin yardım sitesinde, su faturasındanı ödeyemeyen vatandaşlara fatura desteğinin yanı sıra, Ankarakart üzerinden bilet desteği ya da doğrudan nakit yardımı yapılabiliyor. 

Mansur Yavaş, daha önce bakkallardaki veresiye defterlerinin kapatılması ve yoksul vatandaşlara 'iftar ver' kampanyası üzerinden verdiği yardımlar ile takdir toplamıştı.

Yavaş, Ramazan Bayramı öncesinde ekonomik güçlük çeken Ankaralılara destek amacıyla, Ankara Tek Yürek projesini duyurdu.

'Ankara'da her aile bayram etsin'

Yavaş, Ankara Tek Yürek kampanyasını böyle anlattı 📹

Ankaratekyurek.com üzerinden su faturası, Ankara kart bilet yardımlarının yanı sıra, nakit yardımı da yapılabiliyor.

#AnkaraTekYürek

#AnkaraTekYürek kampanyası, sosyal medyanın da gündemindeydi...

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR

Var mı buna da devlet içinde devlet kuruyorlar diyecek birisi?

14.05.2020

dur gaz verme böyle mallar hiç bir zaman bitmez !

14.05.2020

Belediyeleri batırdınız artık bağışlarla ayakta duruyorsunuz gibi tweet atan embesiller var. Aslında Ankara şu an Türkiye'nin aynası. Yani tüm şehirlerde halk kötü durumda, belediyelerin gelirleri çok azaldı. Ama aradaki fark şu sürecin başından beri Mansur ve yol arkadaşları en azından halk için çabalarken diğerleri sessiz kalmayı ya da kendini kurtarmayı seçiyor. Diğerleri de hem yapmayıp hem de köstek olmaya çalışıyor. Olayın özeti bu.

14.05.2020

böyle dayanışmaların partisi, dini, dili, ve ırkı olmaz,tüm belediyelerimize örnek olur umarım...

22.05.2020

bunu düşünerek hem askiye hem ankara büyük şehir belediyesine teşekkür ettim..gelen cevaplara inanamadım...insan yerine koyulmuşum..standart talebiniz oluşturuldu....geri dönüşo olacaktır gibi salak bir cvp yerine konuştuğum operatörün adı dahi verilerek geri dönüş yapıldı..şimdi ben bu hizmetin nesine kızabilirim..akp belediyesi de aynı hizmeti verse aynı şekilde takdir ederdim..ama yapmıyorlar ve edemiyoruz takdir..keşke olsa...

TÜM YORUMLARI OKU (5)