Mansur Yavaş, AKP'li Üyenin 'Berberlere Söz Verdiniz Destek Olmadınız' İddiasını Anında Telefonu ile Arama Yaparak Çürüttü

Ankara Büyükşehir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında AKP'li meclis üyesi, Mansur Yavaş'ı suçlayarak 'Berberlere söz verdiğiniz destek paraları yatırılmadı' dedi. Bu sözlerin üzerine ise Ankara Berberler Odası Başkanı'nı arayan Yavaş anında iddiayı çürüttü.

İddiaya göre AKP'li üye Sinan Burhan, Ankara'da 3 bin 377 berber olduğunu, yardımların siyasi parti gözetilerek 50 civarında berbere dağıtıldığını söyledi.

Mansur Yavaş ise kendilerine bin 896 berberin başvuru yaptığını, bunlardan durumu uygun görülen bin 807 berbere 500'er lira nakti yardımın ivedi şekilde yapıldığını duyurdu. Ardından ise Ankara Berberler Odası Başkanı Sezai Kara'ya hemen telefonla aradı ve sesi hoparlöre verdi.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
08.09.2020

Adam vurdukça vuruyor. Mansur Başkan'ım seni CB adayı göstermeyecek CHP'nin ben ta AMK.

Pasif Kullanıcı
08.09.2020

işiniz gücünüz chp nin amına koymak. akp'yi ayakta tutan tuğlalardan biri de senin gibi yavşaklar.

08.09.2020

Aldığın bilgiyi bile sorgulamadan iftira atıyorsun meşhur olacaktın endoktrinasyon insanı. Karşında dini sahtekarlık, imanı yalancılık, karakteri dolandırıcılık, ahlakı hırsızlık olmuş, bin bir oyun ve dalavere ile saldıran, rezilliklerine bile pişkince sırıtan utanmaz arlanmaz, hırsızları alkışlayan, sapıklıkta master yapmış tarikat pezevenklerini yücelten bir güruh var işini yapmak dışında bir de bunlarla mücadele ediyorsun. Doymuyorlar haysiyetsizliğe utanmalara yinede sıkılmadılar, halka hizmet sunmak için girdikleri mecliste takoz olmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

08.09.2020

Kapakçılık futbolculuk gibi bir meslek olsaydı Mansur Yavaş o mesleği Ronaldo, Messi'si falan olurdu. Adamlar gerçekten arsız yahu hiç üşenmeden sürekli şanslarını deniyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (69)