Mansur Yavaş 'AfiyetVer' Kampanyasını Duyurdu: 'Hedefimiz Yüzbinlerce Paket Eti İhtiyaç Sahipleriyle Buluşturmak'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileler için yeni bir kampanya duyurdu. 

Yavaş, Afiyetver.com sitesi üzerinden hayırseverlerin katkıda bulunabileceği kampanyada hedefin, Eylül itibariyle yüz binlerce paket kıyma ve kavurmayı ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturmak olduğunu söyledi. 

'Her iyilik çağrımızda alan elin görmediği veren el oldunuz'

Kampanya sitesini ziyaret etmek için: Afiyetver.com

'Bulaştırdığınız her iyilik, bir gülümsemeye vesile olsun'

Afiyetver kampanyası sosyal medyanın da gündemindeydi...

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
25.07.2020

Bu adamı görünce o kadar kadın, çocuk, hayvan cinayetleri ve tecavüzleriyle ilgili haberler, ekonominin geldiği durum ve bütün bunlara kayıtsız kalıp müzeleri camiye çeviren ve sosyal medyayla eşcinselliğe kafayı takan bir iktidarı ölümüne destekleyen kemikleşmiş bir cahil kitlenin yarattığı tüm bunalım dağılıyor bir anda. Herşeyiyle dürüst, gerçek sorunlara karşı gerçek çözümler üreten, kimsenin dinine de dinsizliğine de eşcinselliğinde de heteroseksüelliğine de bulaşmayan gerçek bir yönetici.

25.07.2020

AKPutperestlerin en sevmediği isim Mansur Yavaş'tır. Çünkü biatçılıkları gereği secde ettikleri üçüncü dünya elitlerine bahane olarak "Muhalefet yok!" safsatasını öne sürerler ve bizim sol kesim de bunu yerdi. Sonra Mansur Yavaş gibi bir babayiğit çıkınca takkeli putlara tapınmak için öne sürülen gerekçeler sallanmaya başladı. :)

25.07.2020

Attıkları mesajın naifliği...Mansur Başkan sonunda beni Ankara'ya taşındırtacak

TÜM YORUMLARI OKU (7)