Mansur Yavaş'a Karşı AK Parti'den Sürpriz Ankara Adayı: Yeğeni İfşaladı

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, AK Partinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın karşısına çıkaracağı aday belli oldu. 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında öne çıkan isim oldu.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi partiler çalışmalarını devam ettirirken, AK Parti'nin İstanbul'da ve Ankara'da çıkaracağı adaylar merak konusu haline geldi. Partiler, büyükşehirlerdeki adaylarını da belirlemeye başladı.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde CHP'nin adayı Mansur Yavaş'a karşı kimi aday göstereceği merakla bekleniyordu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yeğeni Fatih Altınok yaptığı paylaşımla sır perdesi araladı.

Fatih Altınok, amcası Turgut Altınok'un bugün yapılacak AK Parti Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından adaylığının açıklanacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Altınok'un yeğeni Fatih Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Rabbim'in izniyle inşallah 27/12/2023 Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına efsane başkan, amcam Turgut Altınok'u açıklayacak' diye yazdı.

Altınok, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında adaylığı için “Beklemekten ziyade bu görev verilirse göreve hazırız. Ankara’yı biliyoruz. Ankara’mızın birçok ilçesinde köylerinde hizmetimiz vardır. 30 yıllık belediyecilik hafızamız var Ankara’da” ifadelerini kullanmıştı.

Sinan Oğan'ın Londra Tatili ve Taktığı Atkının Fiyatı Tepki Çekmişti: Beklenen Açıklama Geldi
Parazit Filminin Yıldızı Lee Sun-Kyun Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti
Boykot Edilen Markanın Bardağı Yüzünden İşinden Kovulmuştu: ''Bir de Benden Dinleyin, Çok Üzgünüm''

Popüler İçerikler

Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
27.12.2023

Nal toplarsin...Sana Mansur Yavasin oylarini saydirsinlar belki matematigin gelisir...Bu Millet Cemaatlere para akitan plastik Dinazorlari besleyen geri zekalilar istemiyor artik..Olamiyacagin belli pesinden Reisinden teselli bir imkan bulacagin kesin.Reisin böyle kiyaklarida var.Liyakat istemez..Zavallilar ne kadar da cok istiyorlar. Ankara ve Istanbulu...

28.12.2023

Aaa aaa cemaat değil STK diyecektiniz herhal….Allahım sen bize bu yüce Türk milletine demeyeceğim Türk topraklarına neler yaşatıyorsun. Bu millet hak etmiyor çünkü…

27.12.2023

çok sevindimm Mansur Başkanımıın yeni dönemini şimdiden tebrik ediyorum :)

27.12.2023

efsane başkan kısmında patladım jdhsusksjsjkssjsjskskk 😂😂

27.12.2023

Efsane başkan atatürk kulesini bitiremedi daha 😂

TÜM YORUMLARI OKU (27)