Manisa Mitinginde Konuşan Mansur Yavaş'tan Tokat Gibi Sözler: 'Okşan'lar, Kerimcan'lar Yüzüyor!'

2023 genel seçimlerine sayılı günler kaldı. Tüm Türkiye'nin odaklandığı seçim gününden önce birçok siyasi isim halka buluşmaya devam ediyor. Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile birlikte Manisa mitingine katıldı. “Milleti ahlaksız görüp ahlak taslamaya başladılar'' diyen Yavaş'ın sözleri gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Millet Buluşmaları' kapsamında Manisa'da miting düzenledi. Mitinge katılan isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş oldu.

Mitingde yaptığı konuşmasıyla iktidarı eleştiren Yavaş gündeme dair birçok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisa mitinginde halkla bir araya gelen ABB Başkanı Mansur Yavaş şu açıklamaları yaptı:

Bebek katili başta olmak üzere kan döken teröristlerin hiçbirisini bu ülkede cezaevinden çıkarmaya hiçbir Allah'ın kulunun gücü yetmez, cesaret de edemez. Yine çıkarırsanız siz çıkarırsınız, yarın ihtiyacınız olursa siz çıkarırsınız.

Buradan şunu anlıyoruz. O koltukta oturmak için her türlü iftira atarlar, gerekirse şeytanla bile iş birliği yapılır, papaz elbisesi bile giyilir öyle mi? Şimdi o zaman kalkıp muhalefeti bunlarla oyalamanın anlamı yok. Bizim tek derdimiz var. İnsanların aşağılanmasını istemiyoruz, herkese akıl verip şöyle yaşayın böyle yaşayın demesini istemiyoruz.

Yavaş, ''Korku sosunu yine ekiyorlar, biz gidersek şu olur. Siz giderseniz çok daha güzel olur. ‘Hep bana’ diye diye memleket bitiyor.'' ifadeleriyle dikkat çekti.

''Yolsuzlukların, ahlaksızların kılıfı ‘ezan susmaz bayrak inmez.’ Sizin ezanla falan alakanız yok, namuslu Müslümanın ağzından kötü laf çıkmaz, yalan söylemez. İki de bir oturdukları yerden hakaret ediyorlar ‘illet zillet’ Biz ne illetiz ne zilletiz. Biz 85 milyon insanı da oy kullanacak 65 milyon seçmeni de Türk milletinin şerefli bir ferdi olarak görüyoruz.''

Mansur Yavaş'ın ''Milleti ahlaksız görüp ahlak taslamaya başladılar. Okşanlar, Kerimcanlar havada yüzüyor. Bide bize ahlak dersi veriyorlar.'' sözleri ise gündeme bomba gibi düştü.

İşte o anlar

İlginizi Çekebilir

2009, 2015 ve 2023! Melih Gökçek Geçmişte de Kaset ve Şantajla Suçlanmıştı
Almanya'dan Gelen Gurbetçi İ. Melih Gökçek'e Seslendi: 'Ankaralı Okşan'a Yenge mi Diyeceğiz, Enişte mi?'
Meral Akşener, Süleyman Soylu'nun 'Gay Evliliği' İddialarına Sert Yanıt Verdi: 'Fantezide Sınır Yok'

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
07.05.2023

bir de "bıyıklı yeliz" vardı başkanım.. hatırlatalım

"Varacağım hedefe ulaşmak için gerekirse papaz elbisesi bile giyerim." Zamanında o lafı boşuna söylemedi, atalarını andı. Yahudiler, Ermenilerin arasına sızmak için papaz elbisesi giyip kiliseleri kullanmışlardır işte bunlara Ermeni Yahudisi yani Pakraduni denir. Namaz kılıyor Müslüman adam bu dinimizi kolluyor yaa deyip oy veren zırcahil kesim acaba bu gerçeği bilse ne düşünürdü o kadar merak ediyorum ki.

08.05.2023

adamların bir fantazisi var , onlara bari karışma mansur başkan ya :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ