Manisa'da Otobüse Binen Genç Kızı Taciz Eden Şoför

Manisa'nın Akhisar ilçesinde gerçekleşen olayda, otobüs şoförü 18 yaşındaki genç kızı taciz etti. Kartını okutmak için makineye uzanan kızın yüzünü okşayıp 'Gel bir kere öpeyim' diyen otobüs şoförü işten çıkarıldı.

Otobüste tek yolcunun kendisi olması nedeniyle zor anlar yaşayan genç kız, araçtan indikten sonra durumu annesine anlattı.

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
03.10.2018

İşinden kovuldu ama tutuklanmadı, daha ne yapması gerekiyordu icraata mı dökmeliydi tutuklanması için. Korkmuyorlar çekinmiyorlar, bu şekilde mi yasalar caydırıcı olacak.

03.10.2018

Çok haklısınız Senin yüzünden işimi kaybettim diye kıza zarar verirse ne olacak küçük bir yer sonuçta kızın kaçta otobüse bindiğini filan da biliyor.cezalar önleyici olmalı bu pezevenge hapis cezası verilmeliydi

03.10.2018

otobüste, minibüste, metroda tek başına kalan bir kız gördüğünüzde (özellikle akşamları) kızın güvenliğini sağlamak açısından kendi durağınızda inmeyin, kızı araçta şöförle yada şüpheli tiplerle yalnız bırakmayın, uzaktan kollayın. Birde yoğun kalabalıkta ayakta kalan kızlara, kadınlara rahatsız olmamaları için yer verelim..

04.10.2018

gördüğüm en mantıklı çözüm, inecegi yere kadar takip etmek aslkjdbasd müjde ara yardımcı olan yol göstermek isteyen kahvehane sakinleri abiler gibi lsakdbasda daha mantıklısı var kendi karısını kızını bacısını düşünüp adam olmayı denesinler aq

Pasif Kullanıcı
03.10.2018

Otobüs şoförü O.A. değildir o bence O.Ç.'dir yanlış yazmışsınız.

TÜM YORUMLARI OKU (40)