Manisa'da Kan Donduran Olay: Atış Poligonunda Kendini Başından Vurdu

Manisa'da kan donduran bir olay yaşandı. Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki özel bir atış poligonunda kendini başından vuran şahıs feci şekilde yaşamını yitirdi.

Polis, korkunç olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesi’nde faaliyette bulunan özel bir atış poligonunda saat 12.35 sıralarında atış yapmak için gelen poligonun daimi müşterilerinden Mesut Ö., eğitmen kontrolünde güvenlik tedbirleri alınarak tabancayı teslim aldı.

Tabancayı hedef kağıdına sıkmayıp çenesinin altına dayayan şahıs, ardından ateş etti. Ağır yaralanan Mesut Ö., kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Yine Esenyurt Yine Silahlı Saldırı: Olay Yerinden İlk Görüntüler!
Yavru Kediyi Paspasla Sürükleyip Çöpe Attı: Şiddet Anı Kamerada

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı Mr.Beast 26 Tane Tesla Hediye Edecek
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
12.10.2023

net planlı ölmeye gelmiş; çene altı yapıyor, şakaktan sıkmıyor.

12.10.2023

Eğer asker polis değilsen yada kendi ruhsatlı silahın yoksa (ki onlar zaten ıssız bi dağ başına gidip şişeye hedefe sıkarak alıştırma yapıyor) bu poligonların 18 yaşından büyük herkese eğlence/hobi amaçlı açık olmasını anlayamadım gitti…Airsoft silahları kullandıran poligonlar aynı keyfi verir hatta hedefe değil iki grup halinde çatışma keyfini bile yaşayabilirsin eğer amacınız hobi ve eğlenceyse sadece…

12.10.2023

Peki üstadım kendi ruhsatlı tabancasına sahip sivil vatandaş nerede atış yapacak? Asker veya polis dahi olsa dağda taşta atış yapması zaten yasak. Haa! bu yasağı takan var mı yok. Ayrıca bir husus daha var poligon kültürü ve bilinçli bireysel silahlanma ne kadar gelişirse havaya ateş etme magandalığı, dağda bayırda, köyde, yolda, sokakta hedef gözetmeksizin ateş etme vakaları o kadar azalacak, yorgun mermi kaynaklı ölüm ve yaralanma olayları da azalacaktır. Hoş bu son söylediğim benim nazarımda da bir hayal, asker uğurlarken ortalığı savaş alanına çeviren bir milletiz biz. Bu vatandaş ise intihar etmek için bu yolu seçmiş Poligon işletmecisi için talihsizlik. Yazık ki ölen adamın ne derdi vardı. Ama son olarak şunu söyleyeyim üstadım, ruhsatlı tabancası olan biri olarak söylüyorum, poligon kültürü ateşli silahların bir parçasıdır ve olmazsa olmazıdır. İşin eğlence kısmına gelince Ömer hocam, IDPA turnuvasına katılan biriyim. İsterseniz bir araştırın derim.

Pasif Kullanıcı
12.10.2023

Kim bilir ne derdi vardı ☹️

12.10.2023

Türkiye'de yaşıyordu. Yeter.

TÜM YORUMLARI OKU (12)