Manisa'da Kadın Cinayeti: Silah Polise Ait Çıktı

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformuna göre, 2023 yılının mart ayında erkekler tarafından 23 kadın öldürüldü, 19 kadın ise şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Manisa'da yaşayan Yeşim Akbaş, polis lojmanındaki komiser yardımcısı D.Y'nin odasında vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş, yaşamını yitirirken, gözaltına alınan D.Y. ise serbest bırakıldı.

Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının üst katındaki polis lojmanlarından dün saat 08.00 sıralarında silah sesi duyuldu. Sesin geldiği komiser yardımcısı D.Y'nin kaldığı odaya giren polis ekipleri, 26 yaşındaki Yeşim Akbaş'ı başından vurulmuş halde buldu. Hastaneye kaldırılan Yeşim Akbaş, yaşamını yitirdi.

Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı D.Y., İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.Y., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Akbaş'ın vurulduğu tabancanın komiser yardımcısı D.Y.'ye ait olduğu belirlendi.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu mart ayı kadın cinayetlerine ilişkin verileri paylaştı. Mart ayı verilerine göre, 23 kadın katledildi, 19 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

Aleyna Çakır Dosyası Kapatılmak İsteniyor: ''Ümit Uygun Tutuklansaydı, Esra Hankulu Yaşıyor Olacaktı''
Bir Kadın Cinayeti Daha: Eşini, Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
15.04.2023

Nasıl yani kadın ölmüş olay polis lojmanında yaşanmış o kadar polis görmüş duymuş ne demek serbest bırakıldı serbest mi artık cinayet işlemenin cezası denetimli serbestlik mi artık 🤔🤔

15.04.2023

Bu işin kadını erkeği kalmadı. herkes kafayı yemiş vaziyette barut gibi.

15.04.2023

Olayın olduğu yer benim memleketim. Gerçekten çok üzgünüm. Bu polis demek istemediğim insan müsveddesi zaten sürgün gelmiş. Demirci’de bi çok üniversite öğrencisini taciz etmiş. Bi hemşireye musallat olmuş. Bu bi cinayet , intihar değil. Hasteneye getirildiğinde yeşim hala yaşıyormuş ama müdahale edememişler. Kafasının arkasından vurulmuş. Beyni parçalanmış. Bunları bile bile nasıl serbest bırakıyorlar anlamıyorum. Nasıl vicdanınız rahat anlamıyorum. Keşke kendini de öldürseydi pislik herif.

15.04.2023

detay bilmiyordum teşekkür ediyorum

TÜM YORUMLARI OKU (11)