İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Küçükçiftlik Park’ta Manifest Grubu’nun konserindeki dans ve gösteriler nedeniyle 'Hayasızca Hareketler' ve 'Teşhircilik' suçlarından resen soruşturma başlatıldığını bildirdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Küçükçiftlik Park’ta Manifest Grubu’nun konserindeki dans ve gösteriler nedeniyle 'Hayasızca Hareketler' ve 'Teşhircilik' suçlarından resen soruşturma başlatıldığını bildirdi.
ANKA’nın aktardığına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Küçükçiftlik Park’ta Manifest Grubu’nun konserindeki dans ve gösteriler nedeniyle 'Hayasızca Hareketler' ve 'Teşhircilik' suçlarından resen soruşturma başlattı.
yeni doğan bebek çetesi serbest bırakıldı. hakimler tarafından serbest bırakıldı. hukuk serbest bıraktı. manifest grubu mu gerçekten, derdiniz bu mu gerçekten?
"hiç işi olmayan" savcılarımız yakında mezuro ile dolaşıp etek boyu ölçüsü alacak sanırım
Valla kimse kusura bakmasın ama haklı bir soruşturma bence. Evet sahne şovu diye bir şey var bazı şeyler normal hayatta garip olabilir fakat sahnede hoşgörülebilir. Bunun altına sığınıp artık iyice 18+ diye tabir edilen giyinimler danslar vs şeyleri yapmayı haklı kılmaz. En nihayetinde orada bir sanat icra ediyorsunuz bırakın insanlar sizi icra ettiğiniz sanatınız ile izlesin veya değerlendirsin eleştirsin. Ayrıca ben bunun diğer kadınlara yapılan saygısızlık olarakta adlediyorum. Bir taraftan cinsel obje olmadığını söylerken bu tip hareketler tamamen cinsel objeyiz aslında demek gibi bir şey oluyor. Açık giyinmeye karşı değilim fakat çıplaklık bu. Kimsenin ne giydiğine karışma gibi bir lüksümüz yok fakat toplum içerisinde geçerli olan değerlerimiz ve kriterlerimiz var en azından onlara riayet göstermeliyiz diye düşünüyorum.