Mandarin Oriental Bodrum'un %50'sini Satın Alan Aliyev Ailesinin Zenginliği Karşısında Dudağınız Uçuklayacak

Türkiye'nin gözde otellerinden Mandarin Oriental Bodrum'un %50'sini satın alan Aliyev ailesi, Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı. 

Aliyev ailesi zenginliği ve mal varlığıyla resmen dudak uçuklatıyor...

Mandarin Oriental sadece Bodrum'un değil, Türkiye'nin de en önemli turizm tesislerinden biri. Birçok ünlü ve varlıklı isim de Mandarin Oriental'ı sık sık tercih ediyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in kızları Leyla ve Arzu Aliyeva'nın hakim ortağı olduğu Pasha Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un %50'sini satın aldı.

Azerbaycan merkezli Pasha Holding'in Bodrum'daki tek yatırımı bu değil elbette. Pasha Holding, Yalıkavak sahilindeki Allium Bodrum Resort&SPA’nın da sahibi aynı zamanda.

Aliyev Ailesi'nin Mandarin Otel’i almadan önce, kompleksten villalar satın aldığı da söyleniyor. Gazete Oksijen'in haberine göre, 6-7 milyon euro arasında değişen bu 6 ila 9 villa, Aliyev ailesi ve yakınları tarafından satın alınmış durumda.

Dört bankası bulunan ve görkemli yatırımlara imza atan Pasha Holding, Aliyev ailesinin zenginliğini de gözler önüne seriyor aslında. Resmi kayıtlarda açıkça belirtilmese de holdingin Aliyev ailesiyle olan bağlantısı biliniyor.

Yine birkaç tane de rezidans daire aldığı konuşulan Aliyev ailesi, daha önce de Londra'da 400 milyon sterlinin üzerinde emlak yatırımı yaptığı haberleriyle çok konuşulmuştu.

İlginizi çekebilir:

İlham Aliyev Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? İlham Aliyev'in Eğitim Durumu Nedir?
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: 'Rusya'yı Yaptırımlarla Yenemezsiniz'

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
25.02.2023

Erdoğan ailesinin Azerbaycan versiyonu ne beklersin

25.02.2023

Biri azerbeycan kralı, diğeri de padişahımız . Padişahım çok yaşa. Kaçak ve yasal sığınmacılarla birlikte 98 milyonluk nüfus ona çalışıyoruz. Tebanız kuzu gibidir padişahım.

25.02.2023

Bizimkinin een yakın dostu neden acaba !!!

25.02.2023

Kim daha zengin yarışı

25.02.2023

Yine bu adam zenginleşmiş ama ülkesine zarar vermiyor, bizdeki ülkesine de zarar veriyor

TÜM YORUMLARI OKU (12)