Manchester City-Dortmund Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Manchester City-Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi G Grubu'da ikinci maçlar başlıyor. İlk haftayı kayıpsız kapatan iki ekibi de zorlu bir doksan dakika bekliyor. Manchester City'nin Borussia Dortmund'u evinde ağırlayacağı maça dair detaylar herkes tarafından bekleniyor. Peki Manchester City-Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester City-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda? İşte tüm bu soruların yanıtları haberimizde. 

Manchester City'de Erling Haaland Etkisi

Manchester City Premier League'de çıktığı 6 maçta 20 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Ligde atılan 20 golün yarısı ise Erling Haalan'dan geldi. Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk haftasında da Sevilla deplasmanına çıkan İngiliz ekibi sahadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı.  Sevilla maçında 70 dakika sahada kalan Haaland ise 2 gol kaydetti.

Borussia Dortmund Zorlu City Deplasmanında

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk eden Dortmund sahadan 3-0 galibiyetle ayrılmıştı. Bundesliga'da ise son hafta Leipzig deplasmanına çıkan Edin Terzic ve öğrencileri 3-0 gibi istemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldı.

Manchester City-Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Manchester City-Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki Manchester City-Borussia Dortmund mücadelesi 14 Eylül Çarşamba saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Exxen Üyelik Ücreti ve Exxen Spor Paketi Aylık Ücreti Ne Kadar? Exxen Spor Paketleri Fiyatları
Real Madrid-RB Leipzig Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Real Madrid-RB Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!