MAM 6284 Özel Yayında Konuşan Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Tepkilere Karşı Rest Çekti

'Mevzular Açık Mikrofon'a katılan Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler kendisine gelen eleştirilere paylaştığı bir videoyla cevap verdi.

Oğuzhan Uğur'un sunuculuğunu üstlendiği 'Mevzular Açık Mikrofon', 6284 Özel Yayını ile izleyicilerin karşısına çıktı. Kadın cinayetlerinin içimizi yaktığı şu günlerde yayınlanan programda Cemile'nin hikayesi izleyicileri derinden sarstı. Hem ünlüler hem de seyirciler Türkiye'deki kadınların yaşadıkları zorlukları dile getirdi.

Programda kadınların yaşadığı zorluklar kadar Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler'in söylemleri de dikkat çekti. Mikrofonu eline alan İnceler, 6284 sayılı kanuna çıkan ve erkeklerin haklarını savunan tek STK olduklarını söyledi ve Oğuzhan Uğur'un yanında 'mağdur' olarak kendisinin de oturması gerektiğini söyledi.

Bahri İnceler'in söz konusu bu söylemleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Başta kadınlar olmak üzere pek çok kişi Erkekleri Koruma Derneği Başkanı sıfatıyla orada oturmasını eleştirdi.

Bahri İnceler'den bu eleştirilere ise yanıt geldi. Erkekleri Koruma Derneği Başkanı yayınladığı bir videoda "Tamamen erkeklere saldırılan bir programdı. Ben kadın düşmanı değilim ama siz erkek düşmanısınız" dedi. İnceler'in sosyal medyada çok konuşulan o videosunu buradan izleyebilirsiniz:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Pınar Deniz'in Karnında 3 Aylık Bebeğiyle Mevzular Açık Mikrofon 6284 Özel Bölüme Konuk Olması Takdir Topladı!
Özlem Gürses, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon Programının Arka Planını Anlattı!
MAM 6284 Özel Bölüm'de Konuşan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Kadınların Tepkisi

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
YORUMLAR
18.10.2024

Evlatlarını kaybeden o anneyi orada canlı canlı dinledikten sonra nasıl hâlâ çıkıp bu açıklamayı yapabiliyorsunuz? Yazık..

18.10.2024

Ya defol git bu aynı şeyleri kadınlar yapsa kadın düşmanı da oluruz ,sanki şahsına münhasır olarak laf attılar deli midir nedir yahu?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ