MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!

Mevzular Açık Mikrofon (MAM) 6284 Özel Yayını'na Erkekleri Koruma Derneği Başkanı'nın zamansız çıkışı damga vurdu. Programın sunucusu Oğuzhan Uğur ders niteliğindeki cevabını esirgemedi.

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon, 6284 Özel Yayını'yla izleyiciyle buluştu.

Yalnızca programın tanıtımında yer alan Cemile'nin hikayesi bile yürekleri sızlatmaya yeterken, 4 saatlik programda konuşulanlar ve sorular hem tüyler ürpertti hem de ülkemizde kadın olmanın zorluklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ancak programın açılışında hiç de beklenmedik bir durum yaşandı. Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler, "Size bir eleştirim var" sözüyle mikrofonu eline aldı.

6284 sayılı Kanun'a karşı olan ve erkeklerin hakkını savunan tek sivil toplum kuruluşunun kendileri olduğunu söyleyen İnceler, iki hafta önce bakanlığın önünde eylem yaptıklarını dile getirdi.

Kendisinin de konuklar gibi Oğuzhan Uğur'un yanında "mağdur" olarak oturması gerektiğini söyleyen Erkekleri Koruma Derneği Başkanı'na Oğuzhan Uğur'dan ders niteliğinde cevap geldi.

"Erkeklerin mağdurluk seviyesi yüzde kaçtır bilemem ama kadınların ve çocukların öldürülme seviyesi maalesef onun çok üzerinde şu anda." diyen Oğuzhan Uğur'un sözlerinden sonra salonda alkış koptu.

Ünlü isimlerin hayrete düştüğünün görülmesinin ardından diğer sorulara geçildi.

Programın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bu Duygusallığı Neye Borçluyuz? Cem Yılmaz, Erşan Kuneri 2'ye Gelen Övgülere Duygu Dolu Teşekkür Etti!
Sızıntılar Ortaya Çıkarttı: Efsane Anime Serisi Death Note'un Oyunu Yolda
Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'de 84 Yaşındaki Haline 6 Saatte Hazırlanıyormuş!

Popüler İçerikler

Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
YORUMLAR
16.10.2024

Sevgilisinden karısından ayrıldı diye öldürülen kaç erkek var? Erkekler öldürülünce yine diğer erkeklerin işi oluyor bu. Kadın cinayeti deyince uf mu oluyorsunuz, erkek şiddeti diyelim o halde. Siz "çok hassas" erkeklerimiz kıracağız?

16.10.2024

"Ne bakıyorsun lan" denilerek öldürülen kaç kadın var? Bu yarıştırılacak bir şey değil. Cinayet cinayettir. Haklı bir sebebi de olmaz.

Ya şu acı yarıştırma işini bırakın. Ülkede magandalık sorunu var tüm erkekler bu kümeye konulamaz. O magandalık sorunundan erkekler de nasibini alıyor. Ülkede öldürülen kişilerin %75'i erkek. Ama siz sadece %25 konuşulsun derseniz hem resmin tamamını göremezsiniz hem de toplumu ayrıştırırsınız.

15.10.2024

Bence "kadın cinayeti" lafı bile ayrıştırıcı. Cinayet cinayettir kadını erkeği vs. olmamalı hocam. Evet erkekler olarak; 10 binlerce yıllık evrim biyolojisinin ve toplum sosyolojisinin yüklediği rolller (savaşa git, evini koru, avlan vs) ve de testosteron hormonunun etkisiyle olan daha agresiflik bizi hem karşı cinse hem de hem cinslerimize karşı cinayet işlemeye meyilli hale getiriyor okay ama sonuçta öyle böyle bu idi yendik yenemesek zaten şu an yazıştığımız internet olmazdı ve ilkel mağara insanları olarak kalırdık. Yani evet bu gerçek ama günün sonunda modern insanlar isek idi yenip cinayetleri kadın erkek vs diye ayrıştırmayı bırakmamız gerekiyor.

16.10.2024

inseller yorumda toplanmış

Mor saçlı kezoyu da derdi sarmış

TÜM YORUMLARI OKU (60)