Maltepe'de Ceza Kesilen Sürücü Minibüsü Bırakıp Uzaklaştı: 'Çalışmayacağım, Bittim Ben'

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı.

Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisleri tarafından durduruldu. Minibüste koronavirüs kurallarına göre olması gerekenden fazla yolcu çıktı. Sürücü Cihan Yavuz  'Bu araç buradan gitmeyecek, çalışmayacağım. Bittim ben' diyerek araçtan indi. Sürücü işlem yapılmak üzere polis aracına götürülürken 'Neden kurallara uymuyorsun' diyen polise, 'Hangi kurallara uymuyorum' dedi ve minibüsü bırakarak gitmeye çalıştı. Yolcular ise araçtan inerek başka toplu taşıma araçlarına yöneldi.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.04.2021

sor bakayım kime oy vermiş? iyi olmuş acımıyorum hele hele minibüsçü taksici takımına hiç acımam beter olsunlar..

02.04.2021

O beter bu beter olsun demekle bence bir yere varılmaz Monser o, bu beter olunca sende beter olursun.Sonuçta gemi aynı gemi.Batınca okyanusta ne kadar yaşayabilirsin bilmiyorum.Öyle demek yerine seçim günü gelince hesabını sorun demek daha yerinde.Bu ülkenin yarısından fazlası oy verdi bunlara.Kanmış aldanmış olabilirler ama birdaha kancaklarını sanmıyorum.Böyle söyleyerek değişime fırsat verecek insanları da suçlayarak , değişime kapanmalarına sebep olunabilinir.Senin özelinde değil bu tarz yorumlara çok rastgeldiğim için yazdım.Sağlıcakla.

02.04.2021

Kongreye giden otobüs ve kongre salonuna ne demeli? Eğer akp’ye oy veripte bu gibi olayları yaşıyorsanız hak ediyorsunuz.

02.04.2021

Bu ne amk fuhuş baskını gibi

TÜM YORUMLARI OKU (10)