Malezya Başbakanı’ndan Erdoğan’a ‘Kalbimin Tek Sahibine’ Şarkılı Paylaşım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya’ya yaptığı resmi ziyaret kapsamında Malezya-Türkiye İş Forumu’na katılarak Başbakan Enver İbrahim ile bir araya geldi. Malezya Başbakanı Enver İbrahim, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşırken, bu gönderisine İrem Derici’nin “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısını ekledi. Şarkılı paylaşım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Enver İbrahim, paylaşımında Erdoğan ile olan fotoğraflarına yer verirken, yazılı açıklamasında ülkeler arası ticari iş birliğinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Ziyaretin son programı olan iş forumuna Erdoğan ve heyetinin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Malezya Başbakanı, “Kurulan ilişkinin gelecekteki iş birliğine geniş bir etki yapacağını belirttim. Teşekkür ederim, görüşmek üzere!” ifadelerini kullandı.

İbrahim’in, Erdoğan’la görüşmesini duyururken “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısını seçmesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Paylaşım için👇📹

İlginizi çekebilir

İlber Ortaylı’dan Suriye Liderinin Kurtuluş Savaşı Açıklamasına Yanıt: “Uyduruyor”
İlber Ortaylı Teşhisi Koydu: "Trump da Gerizekalı Bir Arkadaş"
Mansur Yavaş Hakkında Kulis Bilgisi Sızdı: "Adaylık İddiasından Vazgeçmedi"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
YORUMLAR
11.02.2025

Vay be turkiye malezya olur mu derken nerelere geldik

11.02.2025

Yapma:)))))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ