Malatya'da Oyuncak Dağıtan Cumhurbaşkanına Derdini Anlatmak İsteyen Bir Kadına İzin Verilmedi

6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinin üzerinden neredeyse 2 sene geçti. Depremde 11 ilimiz birden zarar gördü. Bugün hala depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Depremden en çok etkilenen illerimizden biri de Malatya oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongresi için ülkeyi dolaşıyor bildiğiniz üzere. Kendisinin son durağı da Malatya oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da parti otobüsünden çocuklara oyuncak dağıttığı sırada bir kadın derdini anlatmak istedi.

"Evim yok, çadırdayım" diyen kadına görevliler izin vermedi.

İşte o anlar;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Tüm Etleri Gösterdi: "Almanya'da Etin Kilosu 25 Euro" Diyen Gurbetçilere Yine Bir Gurbetçiden Cevap Geldi
Nurgül Yeşilçay Bolu'da Yaşanan Faciaya Çektiği Bir Video ile Tepki Gösterdi: "Adalet Neydi?"
Facianın Ardından Hala Sorumluların Ortaya Çıkmaması Üzerine Metin Akpınar'ın Sözleri Yeniden Hatırlandı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
YORUMLAR
24.01.2025

Oyuncak büyük eksiklikti, bu da olmasa insanların hâli ne olurdu değil mi?! Sarayın dışını simülasyon olarak gören; odağı sadece kendisi ve cebi olan şahsı, "evim yok, çadırdayım" diye ağlayan sen ve senin gibiler yarattı. Üzülmek mi? Asla!

24.01.2025

Bi okyanus dolusu yemin içerim ki gelecek seçimde bu yalvardığın ilaha yine oy vereceksin

24.01.2025

Canım malatyamm %70 miydi? Şehrin üstündeki ceset kokuları daha gitmemişken hala cenazeler aranırken ne güzel de halay çekmiştiniz… Ablacım benim de evim yok benim de malatyada evim yıkıldı ama sen ne yaptın sanki benden intikam alır gibiydin…Üzülemiyorum haline…Yüklenmeyin cumhurbaşkanına adam daha ne yapsın? Yapabileceklerim bunlar dedi sen dedin ki daha da beteri olsun gel yine yönet dedin.O yüzden gidip cumhurbaşkanını rahatsız etme!

TÜM YORUMLARI OKU (33)