6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinin üzerinden neredeyse 2 sene geçti. Depremde 11 ilimiz birden zarar gördü. Bugün hala depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Depremden en çok etkilenen illerimizden biri de Malatya oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongresi için ülkeyi dolaşıyor bildiğiniz üzere. Kendisinin son durağı da Malatya oldu.
Oyuncak büyük eksiklikti, bu da olmasa insanların hâli ne olurdu değil mi?! Sarayın dışını simülasyon olarak gören; odağı sadece kendisi ve cebi olan şahsı, "evim yok, çadırdayım" diye ağlayan sen ve senin gibiler yarattı. Üzülmek mi? Asla!
Bi okyanus dolusu yemin içerim ki gelecek seçimde bu yalvardığın ilaha yine oy vereceksin
Canım malatyamm %70 miydi? Şehrin üstündeki ceset kokuları daha gitmemişken hala cenazeler aranırken ne güzel de halay çekmiştiniz… Ablacım benim de evim yok benim de malatyada evim yıkıldı ama sen ne yaptın sanki benden intikam alır gibiydin…Üzülemiyorum haline…Yüklenmeyin cumhurbaşkanına adam daha ne yapsın? Yapabileceklerim bunlar dedi sen dedin ki daha da beteri olsun gel yine yönet dedin.O yüzden gidip cumhurbaşkanını rahatsız etme!