Malatya'da Enkaz Altındaki Oğluyla Telefonla Görüşen Baba Yardım Bekliyor: 'Baba Beni Kurtar Dedi'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 2 büyük depremden sonra arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden en çok etkilenen illerden birisi de Malatya'ydı.

Malatya'da Erol Güzel isimli bir baba enkaz altındaki oğluyla telefonda konuştuğunu belirterek yetkililerden yardım talep etti. O baba oğlunun kendisine 'Merdiven boşluğundayım, enkaz altındayım baba beni kurtar' dediğini söyledi.

O baba ayrıca, 5-6 saattir kimsenin yardıma gelmediğini de sözlerine ekledi.

İşte o anlar: 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Neler Oluyor? Bu Kez Balıkesir’de İHA Düştü!
Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti
İstanbul Boğazı'nda Sadece Ünlülerin ve Referanslı Kişilerin Katıldığı VIP Partilerin Şoke Eden Detayları
YORUMLAR
06.02.2023

Yazdim sildim ,yazdim sildim,söylenecek söz kalmadı bu saate kadar neden baslanmadi kurtarma çalışmalarına ? Depremin alamadığı canları donarak ölüme nasıl terk edersiniz.

06.02.2023

İn cin top oynuyor.Yazık ya.Kimse yok resmen...Keşke THY uçak seferi yapsa ücretsiz.Yardım için gitmek isteyen herkesi götürse

06.02.2023

Yaparmı THY öyle güzel şeyler. Yemin ediyorum avrupada olsam çoktan gitmiştim

06.02.2023

Çok üzüldüm ya..Bu nasıl çaresiz bir durum.Kimse yok resmen.Biz de sadece uzaktan seyredebiliyoruz.Keşke yardım edebilsek birlik zamanı şimdi değilse ne zaman?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ