Malatya'da Bir Garip Bina Yıkma Etkinliği! Yüksek Sesle Müzik Açıldı, İş Makinesiyle Yere Vuruldu

6 Şubat depremleri sonrası hasar gören Malatya'da rezerv alan ilan edilen bölgedeki binaların yıkımı esnasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Yıkım için bir kepçenin yere vurarak sarsıntı oluşturduğu görülürken, bir kişinin binaya taş attığı, bir diğer kişinin ise içerisinde ses sistemi bulunan otomobiliyle yüksek seste müzik açtığı görüldü. Bir süre sonra binaların tamamen yıkıldığı anlar kameralara yansıdı, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

6 Şubat depremleri sonrası Malatya'da rezerv alan ilan edilen bölgede hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar sürerken, bir yıkım ekibinin vatandaşlarla birlikte binaları yıktığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde bir kişinin ses sistemi bulunan aracı içerisinde yüksek sesle müzik açtığı görülürken, bir diğer kişinin de binalara taş attığı anlar yer aldı. Kepçenin de yere vurarak sarsıntı yaratmasıyla bina çöktü.

İşte o görüntüler; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Bülent Şakrak'ın Hazal Kaya'nın Gerginliğini Anlattığı Anlar "Yakın Arkadaşını Böyle Zorbalayacaksın" Dedirtti
Sokakta 'Halilişko' Testi: Doğacak Kardeşi Adına Lokma Döktürdüler
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Özgür Demirtaş'ın Kazancıyla İlgili Olay Rakamlar: "Korkunç Para Kazanıyor"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
20.11.2024

binlerce insanın öldüğü, engeller kaldığı, evini baskını kaybettiği bir alanı böyle eğlence yerine dönüştürmek benim için hoş bir davranış değil.

20.11.2024

üflesen yıkılacak dedikleri bumu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ