Malatya'da Bir Erkek, Sokakta Takibe Alarak Taciz Ettiği Kadın Tarafından Bıçaklandı

Malatya'da bir erkek, otobüs durağında bekleyen kadını takibe alarak ara sokakta taciz etti. Kendini korumaya çalışan kadın, tacizciyi bıçakladıktan sonra polis ekiplerini aradı.

Malatya’da bir şahıs, takibe alarak taciz etmeye çalıştığı kadın tarafından bıçaklanarak hastanelik oldu.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi. Malatya Caddesi 1. Ara Çıkmazı üzerindeki bir durakta hastaneye gitmek için otobüs bekleyen İ.K.’ye aracı ile yaklaşan M.B., genç kadını taciz etmeye başladı. Durumdan rahatsız olan genç kadın bölgede bulunan ikametine doğru ilerken, M.B, peşinde gittiği İ.K.’yi taciz etmeyi sürdürdü. Ara sokağa girdiklerinde M.B., genç kadına saldırırken, İ.K. ise çantasında çıkardığı ekmek bıçağı ile M.B.’yi bacağından yaraladı.

Polis ekiplerini arayan genç kadın yardım isterken olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler genç kadını ekip aracına alırken, yaralı şahıs ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan M.B.’nin daha önceden de İ.K.’ye yönelik taciz girişimlerinde bulunduğu genç kadın tarafından polis ekiplerine belirtilirken, olayda kullanılan bıçakla birlikte gözaltına alınan genç kadın polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
YORUMLAR
12.01.2022

İyi olmuş çok güzel yapmış. Pislik sapık mahlukat

Helal olsun sana keşke çükünü kesebilseydin... umarım ceza almazsın,,

12.01.2022

Şimdi bu p*şt kalkıp kadından şikayetçi olur mu? Olur. Peki bunun davası görülür mü? Görülür. Peki hakim çanta da bıçağın ne işi vardı deyip kadına ceza keser mi? Keser. T.C simülasyonun da her şey olabilir. Eline sağlık bacım ellerin dert görmesin bütün p*ştoğlu p*ştlar libidonuza sahip çıkın bugün bacağından yarayla kurtulursun yarın kökünden keserler işini bitirirler haberiniz olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (39)