Mal Varlıklarına El Konulan Fenomen Feyza Hakyemez Başar'dan Sert Çıkış: ''İftira Atanlarla Yüzleşeceğiz!''

Mal varlıklarına el konulan fenomenler arasında yer alan Feyza Hakyemez Başar'dan kendilerini eleştirilenlere sert bir yanıt geldi. Hakyemez, 'Süreç tamamlandığında iftira atanlarla yüzleşeceğiz' dedi.

Engin ve Dilan Polat'ın kara para ile vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanması sonrası gözler fenomenlere çevrilmişti.

Soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Feyza Hakyemez Başar, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Bu konuda ilk defa yorum yapıyorum. Böyle bir konunun içinde adımızın geçiyor olması bizim için çok üzücü'' diyen Hakyemez, sözlerine şöyle devam etti: ''En yakın zamanda incelemeler bittiğinde, her şey sonuçlandığında en çok ben konuşacağım. Bütün iftira atanlarla, bu konuyu prime dökenlerle, bizim adımızı bu konular içinde geçirenlerle yüzleşeceğiz. Sadece sabırla sürecin bitmesini bekliyoruz. Çok uzun süreceğini düşünmüyorum."

Ayrıca Instagram hesabından paylaşım yapan Hakyemez, "Amacım sizi merakta bırakmak değil. Açıklama yapacak gücü kendimde bulduğumda içinde bulunduğumuz süreci sizlerle paylaşacağım" diye yazdı.

Eşi Muhammet Oğuz Başar ile birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaşan Feyza Hakyemez Başar, sürecin sona ermesini beklediklerini ve daha sonra detaylı bir açıklama yapacaklarını söyledi.

14 Yaşındaki Zelin'den Acı Haber: Cansız Bedeni Suriye'de Bulundu
Üniversitede Para Karşılığı Kayıt Skandal: Öğrencilerin Puanları Değiştirilerek Tıp Fakültesine Kaydedilmiş
Seçil Erzan'dan Şok İtiraf: ''İstesem Arda’nın Parasıyla Kaçardım''

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
07.12.2023

En son dilan polat da böyle hesaplaşacaz, iftira ıvır zıvır diyodu. Şimdi güzelce yatıyor içerde. Darısı başınıza.

07.12.2023

Rabbena hep BANA :)

07.12.2023

Kadına yapılan yoruma daha çok sinirlendim. Sevenleriniz nedir ya? Abi millet niye seviyo bu insanları? Sanat mı yapmışlar ülkeye milli ve kültürel değer mi katmışlar? Bilim ve teknolojide çığır mı açmışlar? Şu dönemde herhangi bir fenomen- influencer takip edip hayranı olmadığım için bile kendimle gurur duyabilirim sanırım.

TÜM YORUMLARI OKU (15)