Mal Varlığının Araştırılması İstendikten Sonra Paylaşımlarını Silen Özlem Öz'ün Mal Kaçırdığı İddia Edildi!

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından Avukat Feyza Altun oklarını Özlem-Tayyar Öz çiftine çevirmişti. Lüks hayatlarıyla dikkat çeken Öz ailesinin mal varlıklarının araştırılması konusu sosyal medyada gündem olurken, çiftin paylaşımlarını silmeye başlaması dikkat çekmişti. Bugün ise Özlem Öz ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Avukat Feyza Altun, dava süresince yakından takip ettiği Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından dikkatleri Özlem-Tayyar Öz çiftine çekmişti.

Sizlerle detayları burada paylaşmıştık:

Feyza Altun, Fenomen Özlem Öz ve Tayyar Öz Hakkında Dikkat Çeken İddialar Ortaya Attı

Bu dikkat çekmeden önce de Instagram'da 2,5 milyon takipçisi bulunan Özlem Altınok Öz ve eşinin lüks hayatları daima göz önündeydi.

Özlem Altınok Öz'ün kendisine ait bir güzellik salonu ve bir e-ticaret sitesinde dükkanı var. Eşi Tayyar Öz ise kendisine ait klinikte sülük, hacamat, dolgu ve botoks gibi farklı işlemler yapıyor.

Bu mesleklerle kısa sürede bu lüks hayata nasıl ulaştıklarına Feyza Altun tarafından dikkat çekilmesinin ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı mal varlıklarının MASAK tarafından araştırılmasını istemişti.

Tüm bu iddialar ve sosyal medya kullanıcılarının araştırma isteklerinin ardından Özlem-Tayyar Öz çiftinin paylaşımlarını silmeye başlaması çok konuşulmuştu.

Feyza Altun da attığı hikayede Özlem Öz'ün 25'e yakın paylaşımını sildiğini ve ürün tanıtımlarını azalttığını belirtti.

Bu olaydan sonra Feyza Altun, Tayyar Öz'e ait kliniğin internet sitesinde yabancı isimli doktorların çalıştığını belirtmiş; bunun üzerine internet sitesinde sadece Dr. Tayyar Öz'ün adı görünecek şekilde bir düzenleme yapılmıştı.

Bugün Dilan-Engin Polat davasıyla adını duyuran Gazeteci Seher Sultan Özlem Öz hakkında bomba gibi bir iddia ortaya attı.

twitter.com

İddiaya göre Özlem Öz gün içinde yaklaşık 1 saatini noterde geçirmiş. Bu da Gazeteci Seher Sultan'da "mal kaçırdıkları" şüphesini uyandırmış.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz bu iddialarla ilgili ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bircan Bali, Özlem ve Tayyar Öz Çiftinin Sır Gibi Sakladığı Detayları Açıkladı: "Sizi Kaç Umre Paklar?"
Megastar Tarkan Bestelediği 100. Yıl Marşını 10 Kasım İçin Farklı Bir Yorumla Yeniden Seslendirdi
Fenomen Aymira Koçaklı'nın Son Videosunu Paylaşarak Eleştiri Bombardımanına Tutan İzzet Çapa'ya Sert Cevap

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.11.2023

kim bilir daha bilmedigimiz neler yapiyorlar💀💀

09.11.2023

şeytan emekliye ayrılmıştır yeminle

Gene bir klasik olan ÖZ soyadı, umre pozları (e tabi Medine şehri malumunuz kutsalları, bir araştırın bakalım ünlülerden kimler umreye gitmiş) gene nasıl kazanıldığı belli olmayan paralar, gösteriş, hava atma, şov yapma...sıkışınca da anında u dönüşü. Ya arkadaş neden bu işler hep bu çift kimliklilerden çıkıyor ya? Genleri böyle sanırım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ