Makas Atarken Takla Atan Trafik Magandası

İstanbul E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde geçtiğimiz cumartesi akşamı meydana gelen olayda, makas atarak hızla ilerleyen bir otomobil bir süre sonra kaza yapıp ardından bir araca arkadan çarparak takla attı.

Can kaybının olmadığı kazada maddi hasar meydana gelirken, maganda "Taklaya geldik" diye konuştu.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
03.10.2016

Bu şekilde araç kullanarak başka insanların hayatlarına kasteden bu insan müsveddelerinin cinayete teşebbüs suçlamasıyla yargılanması gerekir. Planlayarak kasıtlı olarak cinayete teşebbüs. En güzeli ise bir gün bir yerlerde kimseye zarar vermeden, bariyerlere girip bacaklarını kaybetmesi olacaktır. Böylece trafik magandalığına karşı toplumu bilinçlendiren sosyal projelerde de rol alabilir.

03.10.2016

Ya da bariyerlerin bir yerlerine girmesi.

03.10.2016

Taklaya gelmiş, başklarının hayatı umrunda değil tabi denyo herif. Baklaya gelmemişsin iyi ki pamuğu tıkmışlardı çoktan.

04.10.2016

Böyle imalatı bozuk tipleri hemen 155' e haber verin dostlar. İnanın bana ciddiye alıyorlar. Plaka, araç tipi ve rengini belirtin. Marka-model kestiremiyorsanız da tarif etmeye çalışın. Ve hatta mümkünse gittiği yön hakkında biraz daha detaylı bilgi verin. O "çarpılan" araç ucuz atlatmış. Allah korusun çoluk çocuk, efendi gibi giderken... Tövbe tövbee

TÜM YORUMLARI OKU (37)