Makam, Rütbe Sahibi Yakınlarının Devlet Mallarını Nasıl Kullandıklarını Anlatan Bu Tweetleri Okuyunca 'Vay Be' Diyeceksiniz!

Bir kağıdı bile çocuklarına kullandırmayan devlet görevlileri de varmış...

Biliyorsunuz Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait israf ve ihtiyaç fazlası olarak nitelendirdiği araçları Yenikapı'da sergilemişti.

5. Devletin silgisini bile evlatlarına vermeyen babalar varmış be...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
YORUMLAR
09.09.2019

babam askerlik yaparken eğitimde dizine kurşun gelmiş sıyırmış ,tedavisini olmuş askerliğini bitirmiş dönmüş. sonra işçi olarak işe girmiş evlenmiş bizler doğmuşuz. yıllar sonra ben ilkokuldayken sanırım askeriye çağırmış. Meğer babama gazilik tanımışlar, tazminat verilmiş ve maaş bağlanmış .Gazilik belgesi, plaket, madalyası en önemlisi gazilik hakları da cabası ama o hiçbirini almamış. işçi olarak çalışıyorum, evlendim çocuklarım oldu, dizimden hiçbir zaman sorun yaşamadım, alamam bunları demiş Mehmetçik Vakfına bağışlamış.

10.09.2019

İyiymiş.

Benim babam cumhurbaşkanı. Devletin kendisine sağladığı bütün imkanları bize tahsis etti. Yıllarca bu sayede paramıza para kattık ihaleler aldık mal mülk edindik yatımız katımız oldu. Yetmedi sırf kendi çıkarlarımız için kanunlar oluşturduk daha fazlasını kazanmak için vakıflar kurduk babam sağolsun hepsinin kasasını devletin parasıyla doldurdu. Buna karşın, Bu kadar paramız olmasına karşın biz onu kullanmak yerine yine devletin sağladığı imkanlardan faydalandık devletin arabasına uçağına bindik. Biz en güzel yemekleri yedik parasını devletin kasası ödedi. En güzel yerleri gezdik parasını devletin kasası ödedi. Deseydi biri amma acaip bişey olurdu dimi sayın sevgili muhterem arkadaşlar.

09.09.2019

universitedeki oda arkadaşımın babası hastanede çalışırdı. evden her dönüşünde hastaneden rulo rulo peçete ve plastik kutular içinde sıvı sabun getirirdi. gerekirse bütün odanınkini ben alayım ama onları kullanmayın derdim ama bedava bu kullanmıyorsan sen salaksın derdi. işte kul hakkını kime nasıl anlatacaksın ki

TÜM YORUMLARI OKU (22)