MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat: ‘Seçim İkinci Tura Kalırsa Erdoğan Kazanır’

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat, Halk TV canlı yayınında yaptığı açıklamada, seçimin ikinci tura kalması halinde mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazanabileceğini söyledi.

Mehmet Ali Kulat, Halk TV ekranlarında yayınlanan ve Şirin Payzın’ın sunduğu ‘Sözüm Var’ programına katıldı.

Kulat, AK Partili isimlerin seçimin ikinci tura kalması için ‘bayram ettiğini’ ifade etti.

MAK Araştırma’nın başkanı, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın yüzde 5 oy olması durumunda seçimin ikinci tura kalacağını ve ikinci turda Erdoğan’ın kazanmaya yakın olduğunu söyledi.

İşte Mehmet Ali Kulat’ın açıklamaları 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”
Kellik Tarih Olabilir! Erkek Tipi Kellik İçin Çığır Açan İlaç Bulundu
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
YORUMLAR
28.03.2023

Hayır ya hayır midem bulanıyor…Eğer böyle birşey olursa bütün lanetler üzerinize olsun

28.03.2023

Mansur Yavaş ile ilk turda kazanmak varken, ısrarla aday olan KK sorumludur. İnce'yi, Oğan'ı günah keçisi ilan etmeyin. Bunlara karşı da hazırlıklı olunmalıydı sonuçta.

28.03.2023

Bütün sorun Kemal Kılıçdaroğlu mu? İnce ve Oğan ona muhalefet için mi aday oldular? Mansur Yavaş aday olsaydı, İnce yine de aday olurdu. Bence Kılıçdaroğlu ikinsinden de daha birleştirici. İkisi de tek aday olsaydılar, büyük farkla kaybeden olurlardı.

Ya biri de çıkıp hak eden kazansın,Halkın seçimde saygı duyuyoruz desin.Kaybedersek şöyle lanet olsun,kaybedersek böyle olsun... Medeni olduğunu söyleyip de bu kadar faşizan hareket eden insan güruhu görülmemiştir.

Pasif Kullanıcı
28.03.2023

Ne medeniyeti medeni olması hocam medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavara dönüşmüş buralarda

TÜM YORUMLARI OKU (62)