Mahsun Kırmızıgül Depremzedelere Fırsatçılık Yapanlara Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin şokunu henüz atlatamamışken Hatay'da yaşanan şiddetli sarsıntılarla yeniden yüreğimiz yandı. Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği depremlerde birçok vatandaşımız da yuvasını kaybetti. Enkaza dönen şehirlerini terk etmek zorunda kalanlar farklı kentlerde hayat kurmaya çalışıyor. Ancak bu durum ortaya fırsatçıları çıkardı maalesef ki. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mahsun Kırmızıgül fırsatçılar hakkında açtı ağzını yumdu gözünü...

6 Şubat Pazartesi tüm Türkiye olarak kapkara bir güne uyandık. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler hepimizi yasa boğdu.

Binlerce canı yaşamdan kopartan acı olayların yaralarını henüz sarmaya başlamıştık ki Hatay'da arka arkaya iki deprem daha meydana geldi.

11 ili adeta viraneye çeviren depremler yüzünden binlerce bina yerle bir oldu. Afet bölgesindeki vatandaşların evleri ya ağır hasar aldı ya da tamamen yıkıldı.

Evini, belki de yakınlarını kaybetmenin acısını yaşayanlar bir de dışarda dondurucu soğuklarla mücadele etmeye çalışıyor. Durum böyle olunca pek çok kişi yaşadıkları şehirleri terk etmek zorunda kaldı.

Deprem riski düşük olan farklı kentlerde yeni bir hayat kurmak durumunda kalanların bir kısmı maalesef ki fırsatçılarla karşı karşıya kaldı.

Gayriresmi emlakçılar ve ev sahipleri, boştaki evlerine yüzde 30 ila 40 arasında zam yaptı. Evini kaybetmenin burukluğunu yaşayan depremzedelerin canını bir de fırsatçılar yaktı.

Depremin olduğu günden bu yana sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan Mahsun Kırmızıgül, yaşanan bu olay karşısında sessiz kalmadı.

Fırsatçılara adeta ateş püsküren Kırmızıgül son paylaşımda açtı ağzını yumdu gözünü.

''İnsanlarımız tek yürek olup yardımlaşırken, bazı gözü doymaz fırsatçılar depremzedeleri kazıklamaktan utanmıyorlar. Asansör ve yük taşıyıcıları 5 kat, ev sahipleri kiraları 3 kat arttırmış durumda. Deprezelerimizin şu an ortak feryadını iletiyorum. “ALLAH BELANIZI VERSİN”''

Mahsun Kırmızıgül'ün Twitter paylaşımı...

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Metin Akpınar'dan Meltem Cumbul'a... Bakın Hangi Ünlü İsimler "Bir Kira Bir Yuva" Kampanyasına Bağış Yağdırdı?
Nail Barlarıyla Ünlü Olan Influencer Ala Tokel Depremzedelere Ücretsiz Tırnak-Makyaj Eğitimi Sağlayacak
İdo Tatlıses'in Eşi Yasemin Şefkatli, İstanbul Depremi İçin Uyarı Yapan Naci Görür'e Tepki Gösterdi!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.02.2023

99 depreminde 20 yaşımdayım,üniversite zamanı,çok yakın arkadaşım da Kocaeli de okuyor,depremden 2 ay sonra yanına gittim,tabi o zaman üniversite falan.kapatılmadı konteyner dersliklerdeydiler.Neyse.evin mutfağında 2 duvarın birleştiği kösede aralık var hafif,bu ne kızım dedim baksanıza başka ev?Nasıl çiķalım 3 katı oldu kiralar demişti, biz de bir bez parçası sıkıştırmıştık oraya.İşte bu çaresizlikten faydalanan Allahın belaları hala var,toptan yok.olun.

24.02.2023

Bende univeriste 2 siniftaydim herekede o zamanlar

23.02.2023

Katılıyorum. Özellikle vicdansız ev sahiplerine yatıp kalkıp bela okuyorum ben de. Evinin kirası normalde 5 bin lira. Deprem olmasaydı o evi anca 5 bine kiraya verecekti. Hakkı neyse, ederi neyse o kirayı isteseler kimse birşey demeyecek ama 5 binlik evlerine, 10 bin, 12 bin kira istiyor şerefsizler. Bu fırsatçıların aldıkları her haram kuruş boğazlarına tıkanır, burunlarından fitil fitil gelir inşallah.

23.02.2023

Hükümet de fırsatçılık yapıp televizyondan milyar lira topladı…

TÜM YORUMLARI OKU (12)