Mahsun Kırmızıgül'den Boşanan Ece Binay İhanet İddialarına Yanıt Verdi!

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen 15 dakikalık dava ile birlikte ikilinin yolları ayrılmıştı. Magazin dünyasının gözlerini diktiği boşanma sonrası birçok iddia ortaya atılmıştı. Avukat Ece Binay, şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün kendisine ihanet etmesi nedeniyle boşandıkları konuşulmuştu. Kızıyla Amerika'ya yerleşti iddialarını yalanlayan Ece Binay, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Binay ihanet ve '60 milyon TL' iddialarına açıklama getirdi. İşte tüm detaylar...

2016 yılında ABD'de evlenen Ece Binay ve Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. İkilinin yollarını ayırmasıyla 2017 yılında dünyaya gelen kızları Lavin'in velayeti annesi Ece Binay'a verildi. Davanın ardından “Boşanma davası açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. '' diyen Binay, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı.

Mahsun Kırmızıgül'ün genç bir kadınla çekilmiş samimi fotoğrafı ortaya çıkınca 'eşini aldatıyor' iddiaları gündeme gelmişti.

Genç bir kadının dizine yatan Mahsun Kırmızıgül'ün saçlarını oynattığı bir videonun sosyal medyaya düşmesiyle iddialar iyice alevlenmişti.

''Boşandık ve bitti.''

Eşinden boşanan Ece Binay'a Mahsun Kırmızıgül'ün ihanet iddiaları soruldu. Binay 'Boşandık ve bitti. Başka söyleyecek bir şey yok' demekle yetindi.

Ece Binay boşanma sonrası ortaya atılan mal paylaşımı haberlerinin yakışıksız olduğunu dile getirdi.

Ece Binay, 'Bunların konuşulması bile çok ayıp. Böyle şeyler yok. Herhangi bir talebim olmadı' diyerek '60 Milyon TL' iddiasını yalanladı.

''Her zaman görüşeceğiz"

Basın mensuplarının kendisine sorduğu 'Mahsun Bey ile görüşmeye devam ediyor musunuz?' sorusuna 'Tabii ki kızımız var, her zaman görüşeceğiz' yanıtını verdi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Mahsun Kırmızıgül'ün Ayrıldığı Eşi Ece Binay Suskunluğunu Bozdu!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!