Mahmut Uslu'nun Cezası Onandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını onadı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçeli yöneticiye, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle verilen hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezası, oy birliğiyle onandı.

Osmanlısporlu futbolcu Musa Çağıran'ın aldığı 3 maç men ve 39 bin lira para cezasına yaptığı itirazı da kabul etmeyen kurul, yaptırımın ertelenmesi talebini de reddetti.

Bursaspor Kulübü'nün, taraftarının çirkin ve kötü tezahüratından dolayı aldığı 50 bin lira para cezasıyla, kale arkası tribününe giriş yapan taraftarlarının elektronik biletlerinin bir maçlığına bloke edilmesine yaptığı itirazın da reddedildiği belirtildi.

Tahkim kurulu, PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'da forma giyen Famoussa Kone'nin 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezasını onadı.

Kurul, müsabaka hakemine hakarette bulunan saha komiseri Nevzat Çılgın'a verilen sürekli hak mahrumiyeti cezasına yapılan itirazı da geri çevirdi

Şampiy10

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Resmi Vize Açıklamaları Geldi: Türk Pasaportu ile Bir Ülke Daha Vizesiz Oldu