Mahkum Yatağını Ateşe Verdi: 12 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında 3 infaz koruma memuru ve 9 mahkum dumandan etkilendi.

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu yangın çıktı.

Jandarma ve infaz koruma memurlarının müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın nedeniyle 3 infaz koruma memuru ile 9 mahkum dumandan etkilendi.

12 kişi, jandarmaya ait araçlarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mahkumların getirildiği sırada hastane çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Çorum İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Naim Çetinkaya, L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na giderek inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan da hastaneye gelerek dumandan etkilenenlerin durumu hakkında bilgi aldı.

Sokakta Yürüyen Kadın, Silahlı Saldırıya Uğradı: Hayati Tehlikesi Var
Estetik Faciası! Burun Ameliyatı Sonrası Hayatını Kaybetti: 'İhmal' İddiasıyla Soruşturma Başlatıldı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Survivor'da Engincan'ın Bayhan'ı Taklit Ederek Dalga Geçmesi Tepki Çekti
Twitter'daki Sürpriz Kutu Açılımı Tadındaki Yeni Akım Güldürdü
Survivor 2026'da Dilan Çıtak'tan Babası İbrahim Tatlıses'e Gönderme
YORUMLAR

Akşam akşam bu mahkumlarla uğraştık ne güzel mesai bitimi eve gidecektik arkadaş .. 19 yaşındaki bir dangalağın yüzünden 3 memurda gazdan etkilendi .

21.03.2024

Yataklar yanmaz lakin tutusturucu olarak ust bas plastik ne varsa yakmistir. Infaz koruma kardaslarima ve hukumlu tutuklulara gecmis olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ