Mahkum Dizisine Katılan Neslihan Arslan Kimdir? Neslihan Arslan Kaç Yaşında, Nereli? Rol Aldığı Yapımlar

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkum'da Cemre karakterinin ölmesinden sonra diziye Neslihan Arslan katıldı. Neslihan Arslan diziye katılarak Cemre cinayetini araştıracak bir polis olacağı öğrenildi. Diziyi yakından takip eden pek çok izleyici Neslihan Arslan'ın katılacağını öğrenmesi ile birlikte ünlü oyuncu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Neslihan Arslan Kimdir? Neslihan Arslan nereli ve kaç yaşında? Hangi yapımlarda rol almıştır? İşte Neslihan Arslan hakkında merak edilenler...

Fox TV'de Perşembe akşamları yayınlanan ve en sevilen dizilerinden birisi olan Mahkum'da şok bir ayrılık yaşandı. Yayınlanan son bölümde Avukat Cemre karakterine hayat veren oyuncu Seray Kaya ölerek diziye veda etti. Cemre karakterinin ölmesinden sonra izleyiciler tarafından diziye kimin katılacağı merak edilmeye başlandı. Cemre'nin cinayetini araştıracak polis karakteri ile diziye katılan Neslihan Arslan isminin açıklanması ardından ünlü oyuncu hakkında araştırmalar başlandı. Peki Neslihan Arslan kimdir? Neslihan Arslan nereli ve kaç yaşında?

Neslihan Arslan Kimdir?

Neslihan Arslan 13 Temmuz 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlayan Neslihan Arslan kamera karşısına ilk kez 2016 yılında Familya dizisi ile geçti. Ardından 2017 yılında İstanbullu Gelin, 2018 yılında BluTv’de yayınlanan Ben Bartu dizisinde konuk oyuncu olarak ve 2020 yılında Hizmetçiler dizisinde yer aldı.

Neslihan Arslan, 2010 yılında Kerem Yılmazer Ödülleri’nde Genç Yetenek Teşvik Ödülü almaya hak kazandı. Neslihan Arslan aynı zamanda seslendirme ve dublaj sanatçılığı yapmaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar

Familya- 2016

İstanbullu Gelin- 2017

Hizmetçiler- 2020

Masumiyet- 2021

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!