Mahkum Dizisi Ne Zaman Başlayacak? FOX TV’den Mahkum İçin Flaş Karar

FOX TV, yeni iddialı dizisi Mahkum için açıklamada bulundu. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek gibi isimlerin yer aldığı ve “Innocent Defendant” adlı diziden uyarlanan Mahkum dizisinin yayın tarihi belli oldu. FOX TV, Mahkum dizisinin ilk iki bölümünü iki gün arayla yayınlayacak. İlginç konusu ile dikkat çeken Mahkum dizisinin tüm

detayları haberimizde…

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, MF Yapım imzalı yepyeni dizi “Mahkum”un merakla beklenen afişi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. FOX TV, Mahkum dizisinin yayın tarihini de duyurdu. Ayrıca Mahkum dizisinden yeni fragman da geldi.

Mahkum Ne Zaman Yayınlanacak?

Mahkum dizisi, ilk bölümüyle 14 Kasım Salı günü ekranlarda olacak. Mahkum dizisi 2. bölüm ise 16 Aralık Perşembe günü yayınlanacak ve dizinin yeni bölümleri her Perşembe günü izleyici ile buluşacak.

FOX TV’den Mahkum Açıklaması

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Mahkum Dizisi Oyuncuları Kim?

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in uyarladığ, başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer alıyor.

Mahkum Konusu Ne?

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık