Üç Ayrı Suçtan Ceza Aldı: Futbolcu Arda Turan'a 2 Yıl 8 Ay Hapis

Yaşadıkları kavga sonrası futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin hakkında açılan davada, sanık Turan'ı 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan tartışma sonrası açılan davanın son duruşması bugün görüldü.

Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga ile ilgili açılan davada karar çıktı.

Arda Turan'a 3 ayrı suçtan ceza verildi.

Arda Turan, yaralama, silahla ateş etme ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Berkay Şahin'e ise hakaretten ceza verilmedi.

Ne olmuştu?

Yılın Magazin Skandalı Geldi! Arda Turan Önce Berkay'ın Eşine Asıldı Sonra Ünlü Şarkıcının Burnunu Kırdı!

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıkmış ve Berkay'ın burnu kırılmıştı. Daha sonra Berkay'ın bulunduğu hastaneye tabanca ile giden Arda Turan'ın silahı ateşlenmişti.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
YORUMLAR
11.09.2019

Şu "hkmün açıklanmasının geri bırakılması" ne güzel şey yaa. Hepimizin bir defalık joker hakkı var demek ki. 5 yılda bir defayı geçmemek üzere silahla hastane basmak serbest mi şimdi yani?

11.09.2019

aynen yaaa..Ben bu bir kerelik jokerimi hakaret davasında kullandım,bilsem daha vatana millete yarayacak birşey yapardım

11.09.2019

ben yapsam şimdi içerdeydim. muhtemelen ertelenir sonra paraya çevrilir. çevrilen para da muhtemelen arabasının lastiği kadar etmez. yaşasın adalet.

11.09.2019

O an Arda Turan hapishanenin giriş kapısında belirdi, bir Arda Turan hapishane kapısında ancak bu kadar belirebilirdi.. Neden? Çünkü Barcelona'dan hapishaneye düşecek kadar geri zekalı bir kişiydi..

TÜM YORUMLARI OKU (34)