Mahir Ünal'dan Boşalan Koltuğa Oturan Özlem Zengin'in 'Öcalan' Konuşması Yeniden Gündem Oldu

'Demirtaş’ın kullandığı dil, Öcalan’ın dilinden çok farklı.'

Mahir Ünal'ın istifa etmesi ardından Grup Başkan Vekilliği koltuğuna getirilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin'in Selahattin Demirtaş’ın kullandığı dil, Öcalan’ın dilinden çok farklı. Kendisinin onu rehber alması lazımifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Tuncay Özkan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Özlem Zengin'in ifadelerine sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler şu şekilde👇

İlgili haber 👇

Mahir Ünal, AK Parti Grup Başkan Vekilliği'nden İstifa Etti

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR

Ya ben anlamiyorum arkadaş. Cumhuriyete hakaret eden mi dersin, Öcalani güzellyen mi dersin, fetoyu bıraksan kalplerini kesip içine sokacak kadar seven bir sürü milletvekili, şu bu var. Ama Fincancı TSK ya iftira attı diye yer yerinden oynadı. Ben burdaki ikiyüzlülükten dem vuruyorum yani Fincancı niye tutuklanıyor demiyorum gerizekalı güruh. Niye diğerlerine bir şey olmuyor, niye kadına ettiğiniz hakaretlerin onda birini gotunuz yemediği için edemiyorsunuz diyorum. Biz de okuduk ablacım diyen mallar bana terörist diyerek bir bok okumadıklarini, okusalar da anlamadıklari üzerinden yorum döşüyor. Kahraman, bayram, Hüseyin Keskin... Buyrun ağalar giydirin özlem hanıma da havamızi bulalım.

31.10.2022

O kadar hakaret etmişsin ama görünce hemen yazma isteği buldum tabi ki şahsi olarak önceki sözlerimin arkasındayım yaptığınız yorumlarla alakalı. Bu atamayı da böyle sözler sarfedenleri de aynı dille eleştirecek kadar da doğru sözlü olmak için bu vatanı sevdim ben.iki yüzlü olan şu kocaman paragrafta nefret ve yalan dolu savlarınla kendini savunamayacak kadar aciz olup hakaret eden siz ve sizin gibilerdir. fincancıya güzellemeler yapan tutuklanmasını eleştiren sizlersiniz iki yüzlü olanlar. Bence ha fincancı ha eleştirdiğin özlem farketmez bebek katilini ve sevicilerini savunan herkes aynıdır gözümde.

31.10.2022

akp PKK kol kola herzaman kk i gibi ama sorsan vatanseverler

Elon musk bizimkilerin tweetlerine müdahale etse yemin ederim hepsi eli kolu kesilmiş gibi kalakalir. Tweet'i at, olmadı sil, özür tweet'i at. Ezanlar susmayacak ve bayraklar inmeyecek kelimeleri sansürlense yazacak bir şey bulamazlar.

31.10.2022

Çöp siyaseti.

TÜM YORUMLARI OKU (23)