Mahir Ünal'dan 'Bizi Bitirdiniz' Diyen Çiftçiye 'Cebinde iPhone 6 Var, Bir de İnternet Paketi Almış'

TV5'te yayınlanan '4. Güç' isimli programa konuk olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 2018'de yaşadığı bir anıyı anlattı ve tepki çekti.

2018 seçimleri öncesinde Kahramanmaraş gezisindeyken genç bir çiftçiyle yaşadığı diyaloğu anlatan Mahir Ünal, geçinmekten dert yanan çiftçinin telefonu olmasına ve internet paketi almasını eleştirdi.

Ünal, “Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz” diyen çiftçiye "Cebindeki telefonu kaça aldın?" yanıtını verdiğini ifade etti. Ünal şöyle konuştu;

'Bir delikanlı geldi. 'Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz' dedi. 'Telefonunu alabilir miyim' dedim. IPhone 6. 'Kaça aldın' dedim. '3400 lira mı, 4500 lira' mı dedi, '24 taksitle aldım' dedi. 'İnternet paketi de var mı?' dedim. 'Var' dedi. 'Ayda kaç para ödüyorsun buna?' dedim. 'Ayda 450 lira ödüyorum' dedi.'

İşte o anlar: 👇

Mahir Ünal'ın bu açıklamasına gelen sosyal medya tepkileri ise şöyle:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
07.02.2021

Dünyanın fakir ülkeleri hariç her yerinde rahatlıkla alınacak telefonun Türkiye'de ne kadar zor alındığının itirafı olmuş. Ahlaksızlar borca batmış sesini duyurmak isteyen insanları nelerle değerlendiriyor. İstiyorlar ki kaderci olup her halükarda biat etsinler. Çiftçinin bir telefonu var zengin mi oluyor sıkıyorsa kendi mal varlığını açıklasın.. Hitler: "Propagandayı en aptal insanın anlayacağı seviyeden yap.." Şunlara oy verenler bu insanların açıklamalarını okuyunca utanıyor mu acaba.

07.02.2021

"Biz milletimize hizmetkâr olmaya geldik."

07.02.2021

Dünyada çiftçiler orta gelir grubu veya üstü, Türkiye'de ise altgelir grubu ve/veya açlık sınırı. Bunu dert etmiyor, çiftçinin taksitle bile zor aldığı telefona takmış kafayı. İstiyorlar ki vatandaş bir dilim ekmeğe muhtaç kalsın, atalım önüne ekmek şükredip bize oy versin. Biz küpümüzü dolduralım.

07.02.2021

Sen bu işleri bırak Mahir, bu işlerde pek mahir değilsin!

07.02.2021

fakir yaşamasın almasın yemesin gezmesin ölsün

07.02.2021

Fakirin tek fonksiyonu oy verebilmesi. (Akp gözüyle)

TÜM YORUMLARI OKU (65)